reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

A ja mam na długoterminowej spadek od 20 grudnia na 0 st, 21 nawet jakis snieg....mo ale to się pewnie jeszcze z 5 razy zmieni...

@MamaR co u Ciebie słychać?
No to wiadomo, że może się zmienić ale wiesz .... to już nie ten klimat jak młodsze byłyśmy i w zaspy można było się rzucać hahahaha 🤣🤣

Ooo popieram pytanie :)

reklama
Znowu pada. Błotko, błotko, błotko...
Wolę grudzień ze śniegiem i mrozem.

Jak tam borówkowy kopiec kreta?

Tak się spieszyłam z tym zasranym ciastem, że zakalec mi wyszedł... musiałam na cito ogarnąć tort, ale zdobyłam. Tort wuzetka.
Wogóle wczoraj miałam mega zakręcony dzień, bo i te urodziny, ogarniałam temat położnej, kupowałam rzeczy do wyprawki jeszcze, ale no... summa summarum tort był, mąż z prezentu zadowolony, pizzę zrobiłam nam na kolację do wina, film obejrzeliśmy sobie i miło było finalnie. 😁

Tak się spieszyłam z tym zasranym ciastem, że zakalec mi wyszedł... musiałam na cito ogarnąć tort, ale zdobyłam. Tort wuzetka.
Wogóle wczoraj miałam mega zakręcony dzień, bo i te urodziny, ogarniałam temat położnej, kupowałam rzeczy do wyprawki jeszcze, ale no... summa summarum tort był, mąż z prezentu zadowolony, pizzę zrobiłam nam na kolację do wina, film obejrzeliśmy sobie i miło było finalnie. 😁
Chyba uda mi się spakować torby przed tobą, bo już prawie gotowe😅

Chyba uda mi się spakować torby przed tobą, bo już prawie gotowe😅
Na mnie nie ma co się oglądać, bo ja jestem turbo paranoikiem :D ja zapakuję torby jak Ty urodzisz już i 100 razy będę do nich zaglądać aż do końca lutego :D Ja się zawsze jak gdzieś pakuję, nawet na wakacje to jak na wojnę :D

Finalnie na tym stanie, że jak już zapakuję a mąż mnie przyłapie na wiecznym zaglądaniu tam w te walizy, to mi wyniesie je do garażu, załaduje do siebie do samochodu i tyle będzie 🤣

Na mnie nie ma co się oglądać, bo ja jestem turbo paranoikiem :D ja zapakuję torby jak Ty urodzisz już i 100 razy będę do nich zaglądać aż do końca lutego :D Ja się zawsze jak gdzieś pakuję, nawet na wakacje to jak na wojnę :D
No ja się zastanawiam co jeszcze ewentualnie dorzucić. Tylko mam pamięć jak rybka Doris ostatnio. Co mi się przypomni, że coś jeszcze dołożyć to nawet idąc po to potrafię zapomnieć po co idę 😅

No ja się zastanawiam co jeszcze ewentualnie dorzucić. Tylko mam pamięć jak rybka Doris ostatnio. Co mi się przypomni, że coś jeszcze dołożyć to nawet idąc po to potrafię zapomnieć po co idę 😅
Ja sobie wysyłam wiadomości do siebie :D
A z ciekawości - jakie majtasy sobie poporodowe brałaś? 🤣 Bo u mnie szpital wymyślił siateczkowe no i wzięłam te Horizon wielorazowe bo jednorazówki to chyba fizelina (?), a później widziałam masa dziewczyn brała Canpolowe.

reklama
Ja sobie wysyłam wiadomości do siebie :D
A z ciekawości - jakie majtasy sobie poporodowe brałaś? 🤣 Bo u mnie szpital wymyślił siateczkowe no i wzięłam te Horizon wielorazowe bo jednorazówki to chyba fizelina (?), a później widziałam masa dziewczyn brała Canpolowe.
Ja słyszałam że canpolowe słabe bardzo po CC.

Do góry