reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
Bo jedzenie jest fajneWy tutaj o ciastach a ja nie mogę pozbierać się bo obiedzie. Zjadłam 4 mielone (uwielbiam), kopę ziemniaków i mizerere. Po co mi to było ? Ledwo się kulam teraz![]()
Mielone najbardziej lubię na zimno.
93kora
Moderator
Też tak uważam, że jedzenie jest fajne. Mój starszy syn uważał do któregoś roku życia, że jemu powietrze wystarczy i jadł 3 posiłki ledwo w siebie wpychającBo jedzenie jest fajne
Mielone najbardziej lubię na zimno.
Oo tak i wtedy majonez obowiązkowo!
Lwica1410
Mi gotowanie średnio wychodzi. Kiedyś miałam zrywy, robiłam coś nowego, trochę z przepisu, trochę kombinacji. Teraz to wszystko na jedno kopyto. Partner nie jest wybredny, dziecko też ma kilka ulubionych rzeczy. Pewnie by zjadła coś nowego, no ale najzwyczajniej w świecie mi się nie chce.
Pamiętam jako nastolatka moje wymagania co do faceta były: ma być wyższy niż ja, nie palić, umie i lubi gotować
Pamiętam jako nastolatka moje wymagania co do faceta były: ma być wyższy niż ja, nie palić, umie i lubi gotować
Ostatnia edycja:
Kaalaa
Dziwny czlowiekJa tam nie jestem ciastowa. Ogólnie szczerze, dla mnie ciasta, ciastka, desery i inne mogłyby nie istniec.![]()
reklama
Lwica1410
Mialam tak przez większą część życia. W obecnej pracy nauczyłam się jeść takie rzeczy. Pracowała taka koleżanka, która rano ciasto piekła i przyniosła do pracy. Zawsze wolałam rzeczy słone, pikantne.Ja tam nie jestem ciastowa. Ogólnie szczerze, dla mnie ciasta, ciastka, desery i inne mogłyby nie istniec.![]()