reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

w życiu tego nie zapomnę 😁
A jak się czujesz ogólnie ? :)
Od początku fizycznie dobrze, maleństwo jest dla mnie łaskawe, bo nawet mdłości za bardzo nie miałam. A psychicznie dobrze jakoś od 2 tygodni i w końcu czuję, że znowu żyję. Zapisałam się na zajęcia fitness dla ciężarówek jak tylko dostałam zielone światło od gina i sobie chodzę raz w tygodniu, to też mi dobrze robi ☺️

reklama
Ależ Ci zazdroszczę bycia już na tym etapie 🥹🩷 @Lunaa09 doskonale wiem jak się czujesz, bo właśnie też się tak czuję obecnie. Chociaż staram się te złe myśli odganiać…
Za niedługo sama na takim będziesz 😄 Ten pierwszy trymestr to było jedno wielkie wyczekiwanie, więc momentami się dłużyło i wydawało mi się, że już tak na nim zostanę 🙈 Z początkiem drugiego odetchnęłam z ulgą, a straszą mnie, że od pierwszych prenatalnych to leci jak z bicza strzelił 😝

Za niedługo sama na takim będziesz 😄 Ten pierwszy trymestr to było jedno wielkie wyczekiwanie, więc momentami się dłużyło i wydawało mi się, że już tak na nim zostanę 🙈 Z początkiem drugiego odetchnęłam z ulgą, a straszą mnie, że od pierwszych prenatalnych to leci jak z bicza strzelił 😝
Obyś miała rację! 🥹 ja dzisiaj 7+4, także w połowie drogi do Ciebie dopiero. 🤓 I tak jak mówisz na razie się dłuży. Ogólnie to ja mam wrażenie jakby ostatnie pół roku trwało dosłownie sto lat, tak mnie to wszystko dojechało. 😀

reklama
Do góry