reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ale to jedyne badanie, ktore wylicza ryzyko zahamowania wzrostu plodu, preeklampsji i porodu przedwczesnego. Choćby po to warto je zrobic, żeby kontrolowac przepływy i wlączyć acard jeżeli będzie trzeba.

Możliwe, że tak - nie będę się z wami wykłócać. 😀
Mam jeszcze trochę czasu, to poczytam i może się przekonam.

reklama
A ja znowu z tych, którym wiecznie zimno. 😁 Ja nawet latem w aucie grzany fotel (chociaż lekko :D) + śpię w puchatych skarpetkach.
Nie ogarniam takich ludzi, wybacz 🤣🤣🤣 ja ogólnie też jestem zmarzluch, ale takich upałów to ja nie znoszę. Tzn jak jestem na basenie czy nad morzem to jak najbardziej takie temp uwielbiam, ale do codziennego funkcjonowania to już nie. Człowiek weźmie prysznic i za 5 minut znów mokry. Dla mnie najlepsza temperatura to takie 22-23 st, maks 25 😁

Ja jakbym miala robić, to zrobiłabym pappę, bo za darmo i nipt :)

Akurat raczej pewnie bym płaciła za pappę (tak mysle) bo skierowanie by mi wystawiła lekarz na prywatnej wizycie więc raczej na NFZ nie wystawi, no ale to kwota rzędu 300 zł więc to nie jest majątek tak czy siak.
Więcej mnie połowa badań na tę pierwsza wizytę robiona z własnej stopy kosztowała.

Akurat raczej pewnie bym płaciła za pappę (tak mysle) bo skierowanie by mi wystawiła lekarz na prywatnej wizycie więc raczej na NFZ nie wystawi, no ale to kwota rzędu 300 zł więc to nie jest majątek tak czy siak.
Więcej mnie połowa badań na tę pierwsza wizytę robiona z własnej stopy kosztowała.
Ja z prywatnej wizyty mialam skierowanie na pappe i usg na nfz. Mogą wystawić jak najbardziej, jeśli tylko mają uprawnienia do tego.

Ja mam to samo :D 😂
Ludzie czasem się patrzą na mnie jak na debila no ale się nie dziwię bo kto normalny w upał bluzki na długi rękaw nosi . Kiedyś kurtkę zimową założyłam bo tak mnie trzęsło z zimna a upał był okropny 😱
Ale to co, Wy się nie pocicie w upał w długich rękawach wgl ? 😅

Ja też dostałam skierowanie na nfz na prywatnej wizycie i co mnie zaskoczyło będą wykonywane w tej samej klinice.

reklama
Nie ogarniam takich ludzi, wybacz 🤣🤣🤣 ja ogólnie też jestem zmarzluch, ale takich upałów to ja nie znoszę. Tzn jak jestem na basenie czy nad morzem to jak najbardziej takie temp uwielbiam, ale do codziennego funkcjonowania to już nie. Człowiek weźmie prysznic i za 5 minut znów mokry. Dla mnie najlepsza temperatura to takie 22-23 st, maks 25 😁
Ja to rozumiem, ja nigdy nawet nie usiłowałam przecież udawać normalnej. 😆🩷

Do góry