reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Znam wiele kobiet które w ciąży były max 3 razy i lekarza. Były to i nich koleje ciążę, wychodziły z założenia że skoro poprzednio było dobrze to teraz też będzie. Przecież młoda, zdrowa co może być nie tak.

Z jednej strony jestem osobą która potrafi w ciazy chodzić co tydzień do lekarza. Z drugiej na zachodzie ciążę prowadzi położna. Wizyty sa rzadko. Usg też. A jednak dzietność jest często wysoka, choroby u dzieci czy śmiertelność pewnie porównywalna więc moje uczucia są mieszane 🙈 w tym temacie

reklama
Ogólnie to wiem z tą refundacją bo wczoraj poczytałam, aczkolwiek czy coś jest refundowane czy nie to mi nie przeszkadza, bo mogłabym i zapłacić. Z tym jest luz.
Bo jest możliwość samego USG, z rezygnacją z Pappa czy to już w takim duecie występuje stałym?

Myślę, że możesz odmówić tej pappy

Ogólnie to wiem z tą refundacją bo wczoraj poczytałam, aczkolwiek czy coś jest refundowane czy nie to mi nie przeszkadza, bo mogłabym i zapłacić. Z tym jest luz.
Bo jest możliwość samego USG, z rezygnacją z Pappa czy to już w takim duecie występuje stałym?
Czemu chcesz zrezygnować z pappa? Ja serio namawiam, to statystyka ale po coś ona jest...ja dzięki temu zrobiłam pogłębiona diagnostykę, koleżanka też tylko u niej akurat było ryzyko ZD i tak też było..

Ale zazdro 🤩 od jutra mają być upały ponad 30 st a my nawet na basen nie będziemy mogli iść, bo córka świeżo po antybiotyku po zapaleniu płuc 😭 będziemy się kisić na tym upale, albo w domu 🥴
U nas dziś patelnia, już w niedzielę tam byliśmy, bardzo lubię to miejsce, 6h w wodzie siedzieli🫣
Zdrówka dla Córki!

reklama
Czemu chcesz zrezygnować z pappa? Ja serio namawiam, to statystyka ale po coś ona jest...ja dzięki temu zrobiłam pogłębiona diagnostykę, koleżanka też tylko u niej akurat było ryzyko ZD i tak też było..

Tak jak mówisz, to statystyka, która nie jest tak wiarygodna. Mnie osobiście takie badania nie przekonują.

Do góry