reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Akurat raczej pewnie bym płaciła za pappę (tak mysle) bo skierowanie by mi wystawiła lekarz na prywatnej wizycie więc raczej na NFZ nie wystawi, no ale to kwota rzędu 300 zł więc to nie jest majątek tak czy siak.
Więcej mnie połowa badań na tę pierwsza wizytę robiona z własnej stopy kosztowała.
Ciąże prowadziłam prywatnie, skierowania normalnie na NFZ wystawiane były na to co można.

reklama
A ile czasu czekacie na wyniki w alabie? Chodzi o te co dnia tego samego mają być :)
Wiem,że napisane jest 1 dzień roboczy ale chyba wyjdę z siebie i stanę obok 🤐
IMG_20250701_125702603.jpg

Nie ogarniam takich ludzi, wybacz 🤣🤣🤣 ja ogólnie też jestem zmarzluch, ale takich upałów to ja nie znoszę. Tzn jak jestem na basenie czy nad morzem to jak najbardziej takie temp uwielbiam, ale do codziennego funkcjonowania to już nie. Człowiek weźmie prysznic i za 5 minut znów mokry. Dla mnie najlepsza temperatura to takie 22-23 st, maks 25 😁

Identyko mam, max 25 stopni dla mnie, powyżej to już męczarnia 🙈

Za dobra ta pogoda jest, szef mi w pracy morale obniża, że za oknem to tak pięknie i cudownie, słońce świeci, ptaki śpiewają - że powinnam siedzieć w ogródku u siebie, a nie przed laptopem. Pierdzielenie.
Akurat jak mam taki super produktywny dzień i od rana wszystkich ganiam. Mówię mu, że nie wiem co ptaki robią i jak cudownie jest za oknem, bo mam okna szczelnie zasłonięte...😀

Ja mam jeszcze ten tydzień, następny u urlop :D będe siedzieć całe dnie w piaskownicy 🤣

Dwa lata temu pomykałam w obrzyganych tshirtach, bo nie miałam kiedy się przebrać, rok temu były głównie dresy na szybko ubierane, a w tym roku jak kupiłam sobie letnie sukienki, bo wreszcie nie muszę laktatora pakować, to chodzimy oglądać koparki na place budowy i kopiemy w piasku 🤣

Ja mam jeszcze ten tydzień, następny u urlop :D będe siedzieć całe dnie w piaskownicy 🤣

Dwa lata temu pomykałam w obrzyganych tshirtach, bo nie miałam kiedy się przebrać, rok temu były głównie dresy na szybko ubierane, a w tym roku jak kupiłam sobie letnie sukienki, bo wreszcie nie muszę laktatora pakować, to chodzimy oglądać koparki na place budowy i kopiemy w piasku 🤣

U mnie to samo. Ten tydzień i urlop.
Dlatego zaczęłam festiwal ganiania. 😀

reklama
Do góry