poziomkowa00
Fanka BB :)
Dziekuje,że o mnie pomyślałaś

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje,że o mnie pomyślałaś
Co tam u Ciebie?Dziekuje,że o mnie pomyślałaśsuper wątek napewno chętnie będe tu zaglądać
![]()
Ja też nie ogarniam. Co prawda posiałam sporo warzyw, choć miałam mocno zredukować, ale zarastają niemiłosiernie i nie nadążam z pielenien. Jeszcze zrobiłam sobie dwie duże rabaty kwiatowe i szlag mnie trafia bo nie mam na bieżąco ogarniętych. Do tego wszystkiego lewa ręką zaczyna szwankować, bo mały człowiek ma lęk separacyjnyWyszłam na chwilę z domu, schowac w cień sadzonki pomidorków. Żar buchnął obrzydliwy, w cieniu już 35. W tym roku jakoś się nie potrafię ogarnąć. Po długim weekendzie przywiozłam od mamy i tak czekają na przesadzenie. Ogórków nawet nie posiadam, nie mówiąc o innych warzywach.
Wróciłam do dobre tory z nastawieniemCo tam u Ciebie?![]()
Ja nawet kwiatków nie ogarnęłam, doniczki stoją puste. A zawsze było kolorowo. Tylko róże kwitna. No i lilie. Funkie pieski wykopują. A kocimiętka zawsze takie wielkie, w tym roku jakieś marne.Ja też nie ogarniam. Co prawda posiałam sporo warzyw, choć miałam mocno zredukować, ale zarastają niemiłosiernie i nie nadążam z pielenien. Jeszcze zrobiłam sobie dwie duże rabaty kwiatowe i szlag mnie trafia bo nie mam na bieżąco ogarniętych. Do tego wszystkiego lewa ręką zaczyna szwankować, bo mały człowiek ma lęk separacyjnyi tak narzekam, ale czuję wdzięczność i szczęście pomimo tego nie ogary oraz sporego zmęczenia.
@loumarie ogromne gratulacje !Co ty teraz zrobisz z tym zapasem testów z Amazona ?
Weź kup ten z dźwiękiem jak odstraszacz na krety bo jestem ciekawa jak on działa a nie wiem kiedy będę mogła w końcu sprawdzić
![]()
Nie żebym podpuszczała,ale ciekawe czy wraz ze wzrostem bety te testy wydają coraz głośniejsze dźwiękiDziękuję!Ogólnie zapasy obsikane zostały, bo mąż mi gęgał, że "no blada ta kreska" i chciał oglądać jak ciemnieje, więc robiłam do porównania. Chciałam zachować sobie ładne na pamiątkę, ale później stwierdziłam, że jednak trochę fuj, na pamiątkę wystarcza jakieś usg a nie obsikane patyki.
Ale za to mam prawie całą paczkę owulaków!
A tych na kreta to nie mam właśnie...![]()
Nie żebym podpuszczała,ale ciekawe czy wraz ze wzrostem bety te testy wydają coraz głośniejsze dźwiękiwiesz tak jak kreska ciemnieje na testach,to na tamtym pisk,a potem coraz głośniejszy pisk
a potem to już pewnie komunikat "JESTEŚ W CIĄŻY PO CIUL JESZCZE SIKASZ NA PATYKA"
![]()