reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Wyszłam na chwilę z domu, schowac w cień sadzonki pomidorków. Żar buchnął obrzydliwy, w cieniu już 35. W tym roku jakoś się nie potrafię ogarnąć. Po długim weekendzie przywiozłam od mamy i tak czekają na przesadzenie. Ogórków nawet nie posiadam, nie mówiąc o innych warzywach.
Ja też nie ogarniam. Co prawda posiałam sporo warzyw, choć miałam mocno zredukować, ale zarastają niemiłosiernie i nie nadążam z pielenien. Jeszcze zrobiłam sobie dwie duże rabaty kwiatowe i szlag mnie trafia bo nie mam na bieżąco ogarniętych. Do tego wszystkiego lewa ręką zaczyna szwankować, bo mały człowiek ma lęk separacyjny 🤷🏻‍♀️ i tak narzekam, ale czuję wdzięczność i szczęście pomimo tego nie ogary oraz sporego zmęczenia.

Co tam u Ciebie? ☺️
Wróciłam do dobre tory z nastawieniem 😅 chyba odpoczynek od kresek i lekarzy dobrze mi zrobił 😁 oczywiście staramy się cały czas ale stwierdziliśmy że do końca roku dajemy się sobie czas bez spiny,a jak wtedy nic z tego nie będzie to już uderzamy bezpośrednio do kliniki :) myślę że u mnie dużo blokuje stres.wiec w czerwcu żyłam jakby jutra miało nie być 🤣 🤣 zmieniłam inozytol na taki z większą dawką bo mój był jakiś lipny i w czerwcowym cyklu progesteron wystrzelił mi na 26ng 😅 więc może te moje owulację będą teraz jakieś lepsiejsze 😅 wróciłam do biegania i wgl jakaś taka pełna energii ostatnio jestem,także same pozytywy 😘😘

Ja też nie ogarniam. Co prawda posiałam sporo warzyw, choć miałam mocno zredukować, ale zarastają niemiłosiernie i nie nadążam z pielenien. Jeszcze zrobiłam sobie dwie duże rabaty kwiatowe i szlag mnie trafia bo nie mam na bieżąco ogarniętych. Do tego wszystkiego lewa ręką zaczyna szwankować, bo mały człowiek ma lęk separacyjny 🤷🏻‍♀️ i tak narzekam, ale czuję wdzięczność i szczęście pomimo tego nie ogary oraz sporego zmęczenia.
Ja nawet kwiatków nie ogarnęłam, doniczki stoją puste. A zawsze było kolorowo. Tylko róże kwitna. No i lilie. Funkie pieski wykopują. A kocimiętka zawsze takie wielkie, w tym roku jakieś marne.

Wystawiłam termometr na słońce. Jest ponad 50, skala się skończyła. W cieniu 38.

@loumarie ogromne gratulacje !❣️ Co ty teraz zrobisz z tym zapasem testów z Amazona ?🤣 Weź kup ten z dźwiękiem jak odstraszacz na krety bo jestem ciekawa jak on działa a nie wiem kiedy będę mogła w końcu sprawdzić 🤣🤣

Dziękuję! ❤️ Ogólnie zapasy obsikane zostały, bo mąż mi gęgał, że "no blada ta kreska" i chciał oglądać jak ciemnieje, więc robiłam do porównania. Chciałam zachować sobie ładne na pamiątkę, ale później stwierdziłam, że jednak trochę fuj, na pamiątkę wystarcza jakieś usg a nie obsikane patyki. 😁
Ale za to mam prawie całą paczkę owulaków!

A tych na kreta to nie mam właśnie...🤣

Dziękuję! ❤️ Ogólnie zapasy obsikane zostały, bo mąż mi gęgał, że "no blada ta kreska" i chciał oglądać jak ciemnieje, więc robiłam do porównania. Chciałam zachować sobie ładne na pamiątkę, ale później stwierdziłam, że jednak trochę fuj, na pamiątkę wystarcza jakieś usg a nie obsikane patyki. 😁
Ale za to mam prawie całą paczkę owulaków!

A tych na kreta to nie mam właśnie...🤣
Nie żebym podpuszczała,ale ciekawe czy wraz ze wzrostem bety te testy wydają coraz głośniejsze dźwięki 🤣 wiesz tak jak kreska ciemnieje na testach,to na tamtym pisk,a potem coraz głośniejszy pisk 🤣🤣 a potem to już pewnie komunikat "JESTEŚ W CIĄŻY PO CIUL JESZCZE SIKASZ NA PATYKA"🤣🤣

Nie żebym podpuszczała,ale ciekawe czy wraz ze wzrostem bety te testy wydają coraz głośniejsze dźwięki 🤣 wiesz tak jak kreska ciemnieje na testach,to na tamtym pisk,a potem coraz głośniejszy pisk 🤣🤣 a potem to już pewnie komunikat "JESTEŚ W CIĄŻY PO CIUL JESZCZE SIKASZ NA PATYKA"🤣🤣

Właśnie o tym myślałam czy wraz ze wzrostem hormonu głośniej wyją. 🤣🤣

reklama
Do góry