Ja mam 2 z marca, potem wrzesień, listopad i grudzieńLuna, z jakich miesięcy masz dzieci?![]()
reklama
Klemensa
Fanka BB :)
Możesz nie odebrać PAPpa jak moja koleżanka - córka ma 4 latka a ona do tej pory nie odebrała wyniku xdddOgólnie to wiem z tą refundacją bo wczoraj poczytałam, aczkolwiek czy coś jest refundowane czy nie to mi nie przeszkadza, bo mogłabym i zapłacić. Z tym jest luz.
Bo jest możliwość samego USG, z rezygnacją z Pappa czy to już w takim duecie występuje stałym?
Klemensa
Ja z 1 i 2 prenatalnego nie mam żadnego zdjęcia, bo moje dziecko nie chciało się pokazaćJa na prenatalnych dostałam piękne zdjęcie maluszka i się cały czas zachwycam jaką ma piękną, idealnie okrągłą główkę![]()
nieznośne_poplątanie
Moderator
Nie przejmuj się, mój też był tak przyklejony twarzą do ściany macicy, że udało się go zobaczyć dopiero na 3 prenatalnych. Za to jajka pokazywał bez skrępowania w całej okazałości.Ja z 1 i 2 prenatalnego nie mam żadnego zdjęcia, bo moje dziecko nie chciało się pokazać![]()
Mój na polowkowych postanowił się zesikacNie przejmuj się, mój też był tak przyklejony twarzą do ściany macicy, że udało się go zobaczyć dopiero na 3 prenatalnych. Za to jajka pokazywał bez skrępowania w całej okazałości.![]()
Lwica1410
Ja z prenatalnych mam w takim przybliżeniu, że nic fajnego nie widać.Ja z 1 i 2 prenatalnego nie mam żadnego zdjęcia, bo moje dziecko nie chciało się pokazać![]()
Córka przez całą ciążę się nie pokazała, podobna do tatusia, zdjęć nie lubi.
Lady Loka
Ja też nie odebralamMożesz nie odebrać PAPpa jak moja koleżanka - córka ma 4 latka a ona do tej pory nie odebrała wyniku xddd
Klemensa
Nie nie, ona sobie ręce na twarz kładła jak już głowica była blisko jej głowyNie przejmuj się, mój też był tak przyklejony twarzą do ściany macicy, że udało się go zobaczyć dopiero na 3 prenatalnych. Za to jajka pokazywał bez skrępowania w całej okazałości.![]()
reklama