Ja mam 2 z marca, potem wrzesień, listopad i grudzieńLuna, z jakich miesięcy masz dzieci?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 2 z marca, potem wrzesień, listopad i grudzieńLuna, z jakich miesięcy masz dzieci?![]()
Możesz nie odebrać PAPpa jak moja koleżanka - córka ma 4 latka a ona do tej pory nie odebrała wyniku xdddOgólnie to wiem z tą refundacją bo wczoraj poczytałam, aczkolwiek czy coś jest refundowane czy nie to mi nie przeszkadza, bo mogłabym i zapłacić. Z tym jest luz.
Bo jest możliwość samego USG, z rezygnacją z Pappa czy to już w takim duecie występuje stałym?
Ja z 1 i 2 prenatalnego nie mam żadnego zdjęcia, bo moje dziecko nie chciało się pokazaćJa na prenatalnych dostałam piękne zdjęcie maluszka i się cały czas zachwycam jaką ma piękną, idealnie okrągłą główkę![]()
Nie przejmuj się, mój też był tak przyklejony twarzą do ściany macicy, że udało się go zobaczyć dopiero na 3 prenatalnych. Za to jajka pokazywał bez skrępowania w całej okazałości.Ja z 1 i 2 prenatalnego nie mam żadnego zdjęcia, bo moje dziecko nie chciało się pokazać![]()
Mój na polowkowych postanowił się zesikacNie przejmuj się, mój też był tak przyklejony twarzą do ściany macicy, że udało się go zobaczyć dopiero na 3 prenatalnych. Za to jajka pokazywał bez skrępowania w całej okazałości.![]()
Ja z prenatalnych mam w takim przybliżeniu, że nic fajnego nie widać.Ja z 1 i 2 prenatalnego nie mam żadnego zdjęcia, bo moje dziecko nie chciało się pokazać![]()
Ja też nie odebralamMożesz nie odebrać PAPpa jak moja koleżanka - córka ma 4 latka a ona do tej pory nie odebrała wyniku xddd
Nie nie, ona sobie ręce na twarz kładła jak już głowica była blisko jej głowyNie przejmuj się, mój też był tak przyklejony twarzą do ściany macicy, że udało się go zobaczyć dopiero na 3 prenatalnych. Za to jajka pokazywał bez skrępowania w całej okazałości.![]()