reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Mi większość zapachów i bez ciąży przeszkadza. W ciąży jest po prostu jeszcze gorzej. Odruch wymiotny przy myciu zębów to dla mnie codzienność.

Ja na dziś już jestem wyspana.

reklama
My mielismy iśc na spacer jakieś 40min temu, ale moje dziecko postanowiło wywalić swoje ubrania na środek pokoju i tak od 40min sobie leżymy, bo ja czekam aż je podniesie, a on robi bunt 🤷‍♀️

Dzień dobry ☕

Ależ pospałam 😀
Wczoraj "sprzedaliśmy" naszą córę Dziadkom, odbieramy ją jutro po wizycie w Klinice 😊

I tak właśnie jest.

Załączniki

• 9a2b7da3-ed22-445e-91b0-cae1c6636ea7.jpeg
    9a2b7da3-ed22-445e-91b0-cae1c6636ea7.jpeg
    7,3 KB · Wyświetleń: 59
U mnie na osiedlu od 3 w nocy byli antyterroryści, pogotowie i straż pożarna bo blok obok gość z 5 piętra wybił szybę i siedział z maczetą cały zakrwawiony na parapecie wołając, że ktoś go chce zabić. Akcja do 6 rano, okazało się, że naćpany 🤦‍♀️

Fajnie tam macie w tym Krakowie 🙈😅

Fajnie tam macie w tym Krakowie 🙈😅
No teraz jeszcze od kilku dni jest akcja, bo jakiś facet chodzi po osiedlach, probuje wchodzić na klatki, zabiera cateringi spid drzwi, probuje wchodzić do mieszkań, sika na klatkach. Ostatnio kroił bułkę maczetą na placu zabaw, ludzie się boją o dzieci.
Ja się chcę wyprowadzić, ale to ciężkie logistycznie na ten moment no i chyba znalazłam spoko przedszkole dla dziecka, więc no wszystko źle 🙈

reklama
Do góry