reklama
93kora
Fanka BB :)
Ja tam na swoje nie narzekam xD mam piersi od kobiet ze strony ojca akuratMi mogła mama dać duże bimbałki to dała hipercholesterolemię.![]()
93kora
I mojej Mamy w rodzinie jest tak:Jakoś wogóle u mnie genetycznie nie popisali się.
Włosy siwe wcześnie, 4 zęby mądrościObdarowanie prima sort.
Super sylwetki po ciążach (ona , jej siostry , kuzynki moje )
Szybko siwe włosy
Dziedziczenie jedna po drugiej chorób
Wszystkie okulary noszą , dosłownie

AA i jeszcze miały wała co do facetów (alkoholicy, ćpuny) - tego nie odziedziczyłam xD
Ja idę do okulisty w październiku , zobaczymy czy okulary będę miała bo szczerze powiem jak przymykam lewe oko to widzę rozmazany obraz

Hermeneg
Poszłam do Action i kupiłam sobie takie owocki do szydełkowania.
Ciekawe czy coś uda mi się zrobić.![]()
W ubiegłym roku przed Bożym Narodzeniem kupiłam sobie w Empiku pięknego Reniferka do zrobienia na szydełku. Oczywiście z szydelkowaniem to mam tyle wspólnego co słoń z baletnicą ale uległam dużym literom na opakowaniu "Dla poczatkujacych".
Reniferka zrobiła tesciowa bo wszystko poza wyjęciem go z opakowania i przeczytania instrukcji mnie przerosło

loumarie
W ubiegłym roku przed Bożym Narodzeniem kupiłam sobie w Empiku pięknego Reniferka do zrobienia na szydełku. Oczywiście z szydelkowaniem to mam tyle wspólnego co słoń z baletnicą ale uległam dużym literom na opakowaniu "Dla poczatkujacych".
Reniferka zrobiła tesciowa bo wszystko poza wyjęciem go z opakowania i przeczytania instrukcji mnie przerosło![]()
A już miałam Cię wołać, że tam ananasy też były też.

kami1094
Proszę to uszydełkować, okichać ciążowymi zarazkami i wysłać mi paczkomatem!!!A już miałam Cię wołać, że tam ananasy też były też.![]()

A jak u Ciebie kochana? Jak się czujesz?Proszę to uszydełkować, okichać ciążowymi zarazkami i wysłać mi paczkomatem!!!![]()
loumarie
Proszę to uszydełkować, okichać ciążowymi zarazkami i wysłać mi paczkomatem!!!![]()
Zanim się nauczę robić słupki to urodzę chyba

reklama
Hermeneg
A już miałam Cię wołać, że tam ananasy też były też.![]()
Z ananasami to ja już mam nawet majtki, starczy gadżetów