reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Zadzwoń do nich, może jeszcze dadzą radę dorzucić jeżeli masz badane coś, do czego mogś wziąć z tej samej próbki.

Problem tylko, że ja robię badania bez skierowania, płacąc w punkcie więc raczej mogą nosem kręcić. :/
Szkoda, że nie złożyłam zlecenia bo tak to bym nie zapomniała. No ale trudno już, kto nie myśli ten dwa razy zapierdziela. 🙃

reklama
Problem tylko, że ja robię badania bez skierowania, płacąc w punkcie więc raczej mogą nosem kręcić. :/
Szkoda, że nie złożyłam zlecenia bo tak to bym nie zapomniała. No ale trudno już, kto nie myśli ten dwa razy zapierdziela. 🙃
I tez chyba cena niższa wtedy 😅 przynajmniej ja dzisiaj jak robiłam, to sie zorientowałam,ze przez neta można taniej kupic u nich 😅

I tez chyba cena niższa wtedy 😅 przynajmniej ja dzisiaj jak robiłam, to sie zorientowałam,ze przez neta można taniej kupic u nich 😅

Jak zobaczyły któregoś dnia moje zlecenie i cenę to twierdziły, że w punkcie niby taniej. 😂
Ale nie wiem. Bo robiłam wtedy przeciwciała różyczka cytomegalia kiła toksoplazmoza, HIV, beta, progesteron, witamina D i zapłaciłam ponad 700 zł wtedy.

Jak zobaczyły któregoś dnia moje zlecenie i cenę to twierdziły, że w punkcie niby taniej. 😂
Ale nie wiem. Bo robiłam wtedy przeciwciała różyczka cytomegalia kiła toksoplazmoza, HIV, beta, progesteron, witamina D i zapłaciłam ponad 700 zł wtedy.
Niektore placówki mają pakiety dla kobiet w ciąży :) moze wyszłoby taniej? Alab ma na pewno.

A to moze kwestia poszczególnych badan, bo w sumie jak mialam robic te to tez mi lekarz powiedzial żeby iść do placowki, ale akurat udało mi sie na pakiet z pracy 🤔🤔

Niektore placówki mają pakiety dla kobiet w ciąży :) moze wyszłoby taniej? Alab ma na pewno.

A bardzo możliwe, że jest coś takiego.
Chociaż ja rozciągam to w czasie bo jak raz robiłam więcej to do końca dnia się nie nadawałam już do życia.

Update jest, że jutro muszę zrobić. 😅
Nie takie próbowki żeby uszczknąć na te TSH, Panie sprawdzały. :/

reklama
Do góry