reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ciesze się, że wybrałaś taka opcję jaką uważałaś za najlepszą. Z samooczyszczaniem mogłabyś pewnie jeszcze długo czekać skoro beta nie spadła. A tak masz już to za sobą. Fakt faktem, jest to ingerencja, pewnie trzeba będzie poczekać trochę z staraniami, ale wierzę, że nadejdzie kolej na nas wszystkie w pewnym czasie ❤️ tulę Cię i dużo odpoczynku Ci życzę 😘
Ja cały czas afirmuję, żeby nie była konieczna jakaś super przerwa. 😀 Kiedyś dziewczyny coś pisały, że dzisiaj Ci „młodsi” lekarze już trochę inaczej wykonują ten zabieg czy coś. Chcę w to wierzyć choć nie znam się na tym. 😀 Na razie biorę za dobrą monetę to, że nie bolało mnie nic (a niestety moje towarzyszki z sali już tak), więc może to też w jakimś stopniu kwestia lekarza faktycznie. Pani wiedziała, że ja z tych niecierpliwych, więc wierzę, że zrobiła najlepiej jak mogła. 🥹

A poza tym, miłego piątku, Dziewczyny! ❤️
Która jeszcze ma zwierzaki? 😁
Jakie piątkowe plany poza pracą? U mnie wygląda na to, że pogoda postanowiła się nieco polepszyć 🥳

Ja czekam na okres, dziś 35 dc. Zła jestem na tę fałszywą drugą kreskę, bo przez to zaaplikowałam sobie we wtorek luteinę i teraz kij wie jak długo jeszcze będę czekała na @
Myślę, że pojedyncza aplikacja nie powinna nie wiadomo jak tego proga wywindować. 🌺 Trzymam kciuki, żebyś nie musiała czekać długo, bo to właśnie to „czekanie” na wszystko jest w tych staraniach najgorsze. Jak to ktoś kiedyś mądrze nazwał tutaj - CHUJOSTAN. 😁 Ale razem w tym siedzimy! 💝

Ja cały czas afirmuję, żeby nie była konieczna jakaś super przerwa. 😀 Kiedyś dziewczyny coś pisały, że dzisiaj Ci „młodsi” lekarze już trochę inaczej wykonują ten zabieg czy coś. Chcę w to wierzyć choć nie znam się na tym. 😀 Na razie biorę za dobrą monetę to, że nie bolało mnie nic (a niestety moje towarzyszki z sali już tak), więc może to też w jakimś stopniu kwestia lekarza faktycznie. Pani wiedziała, że ja z tych niecierpliwych, więc wierzę, że zrobiła najlepiej jak mogła. 🥹

A poza tym, miłego piątku, Dziewczyny! ❤️
Która jeszcze ma zwierzaki? 😁
Jakie piątkowe plany poza pracą? U mnie wygląda na to, że pogoda postanowiła się nieco polepszyć 🥳
Ja mam jeszcze Stefcia, naszego chomiczka 😄
Screenshot_20250718_074254_Photos.jpg
Screenshot_20250718_074303_Photos.jpg

reklama
Do góry