reklama
loumarie
Fanka BB :)
Wróciłam z kontrol i z oglądania pierwszy raz Kajtka. Dowiedziałam się, że mam "uuu długą szyjkę" cokolwiek to oznacza, witaminę D mam suplementować bo mam suboptymalny poziom, Kajtek starszy o 1 dzień niż z OM, ale ogólnie wszystko z nim spoko.
Mam wędrować co miesiąc (
) ale już mam skierowanie na prenatalne.
Na usg już jest mały bobas, a nie krosta więc matka zadowolona z widoku.
Mam wędrować co miesiąc (

Na usg już jest mały bobas, a nie krosta więc matka zadowolona z widoku.

93kora
Super !Wróciłam z kontrol i z oglądania pierwszy raz Kajtka. Dowiedziałam się, że mam "uuu długą szyjkę" cokolwiek to oznacza, witaminę D mam suplementować bo mam suboptymalny poziom, Kajtek starszy o 1 dzień niż z OM, ale ogólnie wszystko z nim spoko.
Mam wędrować co miesiąc () ale już mam skierowanie na prenatalne.
Na usg już jest mały bobas, a nie krosta więc matka zadowolona z widoku.![]()

Długa szyjka to podstawa ,żeby przedwcześnie nie urodzić
Kartę Ci założyli ?
loumarie
Super !
Długa szyjka to podstawa ,żeby przedwcześnie nie urodzićoczywiście wpływają na to inne czynniki również ale masz długa i się ciesz
.
Kartę Ci założyli ?
Tak.
Karta jest, zaświadczenie mam
loumarie
Myślę, że może jeszcze by kazała czekać z ta kartą, ale jest tętno i z tego co mówiła to naprawdę niezłe.
Ogólnie lekarz sympatyczna, wywarła na mnie pozytywne wrażenie i chyba się polubimy.
Powiedziała mi kiedy mam się konkretnie zapisać na prenatalne (daty), że ona chce wtedy być na miejscu. No zdziwiła mnie trochę, ale to chyba na plus...
Ogólnie lekarz sympatyczna, wywarła na mnie pozytywne wrażenie i chyba się polubimy.
Powiedziała mi kiedy mam się konkretnie zapisać na prenatalne (daty), że ona chce wtedy być na miejscu. No zdziwiła mnie trochę, ale to chyba na plus...
Nicky95
Kocham spaniele, za dziecka miałam jednego i mam ogromny sentyment do tej rasyMacie ładnego pieska a nie tam pająki jakieś![]()

Klemensa
Spaniele są wspaniałeKocham spaniele, za dziecka miałam jednego i mam ogromny sentyment do tej rasy![]()

Super wieściWróciłam z kontrol i z oglądania pierwszy raz Kajtka. Dowiedziałam się, że mam "uuu długą szyjkę" cokolwiek to oznacza, witaminę D mam suplementować bo mam suboptymalny poziom, Kajtek starszy o 1 dzień niż z OM, ale ogólnie wszystko z nim spoko.
Mam wędrować co miesiąc () ale już mam skierowanie na prenatalne.
Na usg już jest mały bobas, a nie krosta więc matka zadowolona z widoku.![]()

reklama
Mam kumpele która ma 3, jedna notorycznie obgryza mnie w piętę a kumpela mówi, że ona tak podgryza tych co nie lubiJa chciałam mieć fretę!
Ale ciężko o zdobycie.