reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

U mnie co prawda nie w piżamce i nie pod kocykiem ale leżę i sączę sobie winko.
Wasze zdrowie 🥂
W ogóle jak już któraś wspomniała jest tak jesiennie, że spokojnie mogłabym zacząć sezon na grzańca ❤️
Ja jakos od 2 lat ograniczam alkohol, w sensie pije moze raz do roku, mialam za slaba glowe, a wiek w kacu nie pomagal :D i wlasnie w zeszla zime odkrylam grzanca bez alko, jak to odmienilo moje zycie! :D ale z 10 litrow przez caly sezon wypilam 😂

reklama
Jak usuwalam zęby to zapisywałam sięna 3 wizyty pod rząd (na usunięcie dawali 40min), żeby własnie zrobić jak najwięcej 🙈

Nie wiem za bardzo co w 20min zrobią, może znieczulenie zdążą podać. Dla mnie najgorsze jest się wejście do gabinetu, jak już się przemogę i usiądę na fotelu, to mogę siedzieć 2h bez problemu.
Ja dopiero podczas covidu poszlam pierwszy raz sama do dentysty, w senie w gabinecie :D stara dupa, a plakala jak glupia :D zreszta ja juz wyje jak siadam na fotel, no nie nadaje sie do leczenia zebow :D

Tak, żeby mnie pyłki traw i chwastów nie atakowały 🤷‍♀️
Ojjj to wiele tlumaczy, ja pik mam kolo kwietnia/maja, potem na dlugo spokoj, za to uczulona jestem na kwitnace wodorosty, dlugo mialam faze, ze zeby wejsc w ogole do jeziora musialam smarowac stopy grubo tlustym kremem i zakladac skarpetki inaczej skora schodzila mi jak po mocnych kwasach :D

Ja jakos od 2 lat ograniczam alkohol, w sensie pije moze raz do roku, mialam za slaba glowe, a wiek w kacu nie pomagal :D i wlasnie w zeszla zime odkrylam grzanca bez alko, jak to odmienilo moje zycie! :D ale z 10 litrow przez caly sezon wypilam 😂

O, faktycznie jest coś takiego jak grzaniec bezalkoholowy 😀
Nie miałam okazji próbować 🤔

O, faktycznie jest coś takiego jak grzaniec bezalkoholowy 😀
Nie miałam okazji próbować 🤔
Nie ma co porownywac, jednak ten alkohol duzo mocniej rozgrzewal, ale bardzo udane zastepstwo :D i co gorsza musialam wygladac pieknie, bo tylko w Dino je moglam dostac, jak wrzucili na polki, a tylko po 3 butelki np. To bralam wszystkie od razu :D taki niby alkoholik, ale jednak nie 😂

Nie ma co porownywac, jednak ten alkohol duzo mocniej rozgrzewal, ale bardzo udane zastepstwo :D i co gorsza musialam wygladac pieknie, bo tylko w Dino je moglam dostac, jak wrzucili na polki, a tylko po 3 butelki np. To bralam wszystkie od razu :D taki niby alkoholik, ale jednak nie 😂

Ja widuję w Biedronce i w naszej osiedlowej Stokrotce. Jak coś to blisko mam 🤣
Muszę spróbować 😀
Kuupię sobie na nasz wyjazd nad morze na przełomie września i października, będzie idealnie 🥰

Ojjj to wiele tlumaczy, ja pik mam kolo kwietnia/maja, potem na dlugo spokoj, za to uczulona jestem na kwitnace wodorosty, dlugo mialam faze, ze zeby wejsc w ogole do jeziora musialam smarowac stopy grubo tlustym kremem i zakladac skarpetki inaczej skora schodzila mi jak po mocnych kwasach :D
A ja na trawy i chwasty i moje leki są średnio widziane w ciąży a te dozwolone nie działają, więc ta pogoda to specjalnie dla mnie🤣

Ja widuję w Biedronce i w naszej osiedlowej Stokrotce. Jak coś to blisko mam 🤣
Muszę spróbować 😀
Kuupię sobie na nasz wyjazd nad morze na przełomie września i października, będzie idealnie 🥰
A u mnie w Biedronce byl tylko na start kolo wrzesnia, a pozniej pustki :p a Stokrotki nie mam :D
Taki grzaniec w termosie na plazy! Ooo!

reklama
Do góry