reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Masło owsiane eleplant, nie czuć różnicy w smaku :)
Na mleko niestety nic nie poradzę.

Rób prowokacje, powinno minąć ;)
Robię. Przerabiam to już drugi raz, choć wydaje mi się że tym razem reakcja alergiczna jest szybsza i mocniejsza. Możesz nie uwierzyć, ale pierwszym objawem było ropienie oczu 😳
Dziękuję za polecenia 🙂

reklama
Dzień dobry ☕

Jak któraś preferuje to podsyłam ciacho do kawusi 🥹

Dobrego dnia ❤

20250813_073910.jpg

reklama
Też czekam 🥹❤️
@Lwica1410 a udało Ci się jakieś bomki zamówić? 😀
Ja przy rozbieraniu choinki wywaliłam wszyskti bo irytowało mnie, że każda z innej parafii i muszę kupić nowe na grudzień 😜
Nic nie kupiłam. Ja lubię mieć każda ozdobę z innej parafii i wielobarwna choinka. W sumie to będą drugie święta w naszym domu, bo tak to wyjeżdżamy do rodziców. Chce kupić jakąś większą choinkę, bo mamy taką małą, która kupiłam jakieś 11 lat temu. Córce bardzo podoba się ubieranie choinki. Pierwszy raz było jak czekałam na córkę, teraz na święta kolejna dzidzia będzie. Więc nie wiem kto i kiedy będzie ubierał choinkę.

Do góry