reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Cholerka... córka 4 latka juz 28 nosi, jak odziedziczy stopy po tacie to wyprawa po buty z nią bedzie mi sie tylko z jednym kojarzyć...

Załączniki

• when-youve-decided-to-go-on-an-adventure-anti-meme-ch3-v0-azuzouc9ix1a1.jpg
    when-youve-decided-to-go-on-an-adventure-anti-meme-ch3-v0-azuzouc9ix1a1.jpg
    84,4 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Szkoda ze dzieci tak szybko rosną... z jednej strony się uśmiałam za poważny ton z drugiej kuj w serduszko...
"Mamo zabieraj te swoje buziory!"...
A dopiero co srałam żarem bo w inkubatorze leżała i głaskałam ta kruszynkę po nóżce

Cholerka... córka 4 latka juz 28 nosi, jak odziedziczy stopy po tacie to wyprawa po buty z nią bedzie mi sie tylko z jednym kojarzyć...
Słuchaj, ja mojego męża poderwałam na pierwszej randce tym, że mógł przymierzyć moje botki na obcasie, bo mamy praktycznie ten sam rozmiar :)
Plus, szybko się te buty stacjonarnie kupuje, bo wchodzisz do ccc i masz wybór 2 par 😂

Też dawniej zakupy butów zaczynałam od pytania co jest dostępne w takim rozmiarze. Ja mam mało butów. W sumie ostatnio tylko w trampkach, miałam też takie z eko skóry na deszcz. I takie lekko ocieplane na zimę... W sumie jedyne który mnie wcale nie obcierały to glany od lokalnego szewca. Jak coś u niego kupowałam to prosiłam żeby od razu pięty rozklepał.

Nadrabiam dzisiejszy dzien :D
W kwestii przedszkola zostaje zaproponowanie donoszenia jedzenia samodzielnie, nie kazde sie niestety na to godzi, ale wiele tak funkcjonuje. Przy kuchni w przedszkolu a nie cateringu czesciej sie godza na diety, ale to tez loteria, druga opcja jest szukanie takiego z pielegniarka na miejscu, wtedy maja obowiazek podac leki, nauczyciel nie musi sie zgodzic niestety, to wynika z jego dobrej woli, dlatego wiele przedszkoli sie nie godzi, bo sie boja…. My akurat nie mielismy problemow, przy przyjeciu zglosilam diete bez mleka i dopasowywali, ale oni byli mocno otwarci na rozne przypadki…

W kwestii butow nie doradze, bo mam standardowe 38 🙈 ale! Zeby nie bylo! Jak ide do sklepu to zazwyczaj ten rozmiar schodzi jako pierwszy, wiec szukam z dostepnych :D corki nie mam, ale syn ma juz wieksze ode mnie, ja go widze takiego jeszcze mojego malucha z hobbicimi stopami, ale mu tego nie powiem bo strzeli focha 😂

Mignelo mi gdzies po drodze kakalko i cale szczescie, ze nie jestem glodna, bo bym leciala do kuchni 😂

reklama
A ja dziecko wyszukiwałem już do żłobka, tatuś jedzie do lekarza to ma dziś zaprowadzić. Jak zwykle jeszcze nie gotowy.

Do góry