reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Alez bedziecie mialy wystrzalowe dzieci :D 😂

Wczoraj mielismy wieczorem taka burze… nie dosc ze blyskalo, ze az jasno sie robilo to halas jakby nie wiem co… dawno takiej nie bylo.. a oczywiscie ja zawinieta w kokon w koldre i czekam az przejdzie..

Malutkich tzn jakich? :D
Bo ja nakupowałam w ciemno większość 56, a teraz miałam raczej wziąć trochę 62, ale poczekam do połówkowych już ogólnie z zakupami czegokolwiek raczej..
To w lumpie, nie ma rozmiaru bo bez metki. Jakoś nie pamiętam jak małe są noworodki więc wzięłam bo fajne było. Generalnie zakupy ubraniowe planuje na listopad, no może październik.

Ruchy dziecka jak odczuwałyście pierwsze?
Bo coś mi się ostatnio tak perfidnie w podbrzuszu przesuwa szczególnie jak na plecach leżałam wieczorami i właśnie mnie złapało jak jem kanapkę i się zastanawiam...👀
Nie kojarzy mi się to za bardzo z niczym typu jak potrzeba toaletowa (🤣) tylko jest takim... no perfidnym przesunięciem.

Do góry