reklama
93kora
Fanka BB :)
No bo się rodzi w grudniu HelenkaO, Helenka zniknęła z listy![]()

loumarie
Ohoho. A ja dziś jestem wymęczona. Beznadziejnie spałam, a tu cały równie beznadziejny dzień przede mną. 
Pełen roboty, ale i głupich pogawędek zamiast dać mi pracować. Bardzo tego nie lubię.
Mąż mój ma wyjazd, więc sama będę na placu boju do momentu powrotu.

Pełen roboty, ale i głupich pogawędek zamiast dać mi pracować. Bardzo tego nie lubię.
Mąż mój ma wyjazd, więc sama będę na placu boju do momentu powrotu.
Hermeneg
93kora
A ja dzisiaj wstałam po 5 rano, duszno mi było i poszłam na balkon. Patrzę a tam kłęby dymu w stronę mieszkania mojej Mamy (mieszka 7 minut ode mnie z nutą) . Ja pierdolllleeee ! Jak się wystraszyłam. Biorę telefon i dzwonię . Nie odbiera , pierwszy drugi raz i w ryk. Boże całą się trzęsę ale na szczęście Mama zaraz oddzwoniła i mówi, że w pracy już jest i kawę z koleżanką popijają. Ufff kamień z serca. To się pytam o brata , czy w domu jest. Mama mówi, że nie ufff następny kamień z serca. Boże Mamo a Dino (
) ?

niezapominajka876
I co z Dino? Czekam na dokończenie!A ja dzisiaj wstałam po 5 rano, duszno mi było i poszłam na balkon. Patrzę a tam kłęby dymu w stronę mieszkania mojej Mamy (mieszka 7 minut ode mnie z nutą) . Ja pierdolllleeee ! Jak się wystraszyłam. Biorę telefon i dzwonię . Nie odbiera , pierwszy drugi raz i w ryk. Boże całą się trzęsę ale na szczęście Mama zaraz oddzwoniła i mówi, że w pracy już jest i kawę z koleżanką popijają. Ufff kamień z serca. To się pytam o brata , czy w domu jest. Mama mówi, że nie ufff następny kamień z serca. Boże Mamo a Dino () ?
93kora
No co, żyje !!!I co z Dino? Czekam na dokończenie!
reklama