reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

@Eveline.eve te popierdzielone sa najbardziej nieprzewidywalne :D ale no kreski nie oszukasz! A kiedy ma byc beta? Blizej 14 czy juz pod wieczor?

@loumarie wielkosciowo nie, ale ulozeniem moze dawac czadu :D wcisnal sie gdzies miedzy zoladeczek i ogrzewa dupke :D

Mam nadzieję, bo szczerze to wcale nie chce mi się tam iść tego badać bo i tak mam jeszcze jedno skierowanie do zrealizowania... 🤔 Ile można chodzić po tych badaniach. 🤡

reklama
Rozumiecie to? Ja dopiero w czwartek 9 tydzień zaczynam.
Czy wszystkie wieloródki tak majo? 😱🤣

Załączniki

• IMG_20250929_135043248.jpg
    IMG_20250929_135043248.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 85
Rozumiecie to? Ja dopiero w czwartek 9 tydzień zaczynam.
Czy wszystkie wieloródki tak majo? 😱🤣
Taaaa. Nawet ja przy moim mało wywalonym brzuchu (bo w 1 ciąży to w tym 22tc normalnie do szpitala szłam w dresie sprzed ciąży) w drugiej ciązy szybko musiałam wskoczyć w legginsy 🤣

Co do szczepien to jakby co służę pomocą i radami :) młody jest zaszczepiony w sumie na wszystko co można, schematów nie rozpisuję, ale mogę powiedzieć co i jak.

Taaaa. Nawet ja przy moim mało wywalonym brzuchu (bo w 1 ciąży to w tym 22tc normalnie do szpitala szłam w dresie sprzed ciąży) w drugiej ciązy szybko musiałam wskoczyć w legginsy 🤣

Co do szczepien to jakby co służę pomocą i radami :) młody jest zaszczepiony w sumie na wszystko co można, schematów nie rozpisuję, ale mogę powiedzieć co i jak.
Jezus , ja po ciąży z Kamilem musiałam całą szafę wymieniać i jakby tego było mało , muszę to teraz zacząć robić 🥴

reklama
Do góry