Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nic dzisiaj w sklepie już kasjerki też były łaskawe i se poszłam na początek a co!No kurde wcale sie nie dziwie![]()
Hmm no niby juz nie, teoretycznie 10 czerwca ale poprzednia ciąża ciachana w 36 tc więc... wlasnie przyszło powiadomienie ze testy owulacyjne wlasnie lecą impostem. Obym musiała je odesłać. Nadal do mnie nie dociera by mogło sie udać@Eveline.eve to łapiesz się jeszcze na majowe () ?
Emmm... TakRozumiecie to? Ja dopiero w czwartek 9 tydzień zaczynam.
Czy wszystkie wieloródki tak majo?![]()
Rozumiecie to? Ja dopiero w czwartek 9 tydzień zaczynam.
Czy wszystkie wieloródki tak majo?![]()
A tak ściemniasz mnieTo mamy takie same brzuchy.![]()
Mam nadzieję, że odeśleszHmm no niby juz nie, teoretycznie 10 czerwca ale poprzednia ciąża ciachana w 36 tc więc... wlasnie przyszło powiadomienie ze testy owulacyjne wlasnie lecą impostem. Obym musiała je odesłać. Nadal do mnie nie dociera by mogło sie udać
Oby przyrost był ładny i progesteron podrósł