reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ja od marca w aucie mam zapachowa świece, to miał być prezent dla Krystyny. I jakoś się nie złożyło pojechać w odwiedziny.

Ja, ja ale nie powiem jaka 😆 wystarczy poczytać w necie jaki sklad ma xnovea czy bonjesta i jak można ten skład uzyskać, ale żeby nie wyszło że do czegoś namawiam, w skrócie sklad tych tabletek to wit b6 oraz sklad tabletek nasennych.

Załączniki

• panoramix-kostuum-asterix-en-obelix-798456.jpg
    panoramix-kostuum-asterix-en-obelix-798456.jpg
    60,7 KB · Wyświetleń: 39
🤣 Weź się nie śmiej bo ja kiedyś nie voodoo ale wywoływałam duchy. Co miałam z koleżanką to ostra gra z cieniami, dosłownie. Musiałyśmy iść do kościoła gdzie egzorcysta urzęduje. Ja pitolę jak sobie to przypomnę to ze strachu porty mi się trzęsą:////
Ciekawość mnie zżera, ale strach pytać

reklama
No już Loka podsumowała, że yankee to gó*no. 🤣 Ale ja bardzo lubię na przykład pink sands i vanilla cookie - dwa skrajnie różne. :D

Sorki 🙈 ja kocham świeczki, czuję mocno róznicę od kiedy używam sojowych.

Ależ mają piękna szatę graficzną 🤩
Właśnie sojowych będę poszukiwała na pewno więc link sobie zapisze, dzięki! 😀

Wosk i knot
Yush
Mityczne zapachy

To te, ktorych ja używam i polecam :)

Do góry