Kosinka94
Moderator
ZazdroszczęCórka sie na mnie obraziła, poszla do pokoju i zasnęła ze złości![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZazdroszczęCórka sie na mnie obraziła, poszla do pokoju i zasnęła ze złości![]()
A tymczasem moja sroka ketchupu nie lubiNiee, jak z kwczupem nalozonym to z maslem i to grubo, jak osobno keczup i maczasz bulke to bez![]()
W domu to w domu, z każdym dniem coraz lepiej, gdyby nie szwy już bym hasałaI to sa dobre wiadomoscijak tam sie czujesz?
Niee, jak z kwczupem nalozonym to z maslem i to grubo, jak osobno keczup i maczasz bulke to bez![]()
I Pietruszka gotowanaZiemniaki, ogórki kiszone,groszek, marchewka,cebula, trochę jabłka, musztarda sarepska, majonez, sól i pieprz
Bez kukurydzy bo u mnie nie lubią![]()
Gdy pracowałam w gastro to zawsze robiliśmy z gotowaną pietruszkąI Pietruszka gotowanai winiary dla dobrego smaku
![]()
Pewnie jeszcze napadnie i bedzie lala pol kg na talerz, bo przeciez porcja to za maloA tymczasem moja sroka ketchupu nie lubina 3.5 roku także pewnie ją jeszcze napadnie
Jeszcze troszke i bedziesz smigac jak sarenka!W domu to w domu, z każdym dniem coraz lepiej, gdyby nie szwy już bym hasała![]()
Strasznie sie nie znasz!Fuj, jakie masło, jakie maczanie...
Bułka posmarowana ketchupem a nie.
U mnie majonez Kielecki, a ketchup ma być Pudliszki. Winiary to, łehehehe
Marchewka, seler, pietruszka, ziemniaki gotowane, jajka, ogorek kiszony, cebula, jablko, groszek i majonezTeraz lepsze pytanie, majonez to majonez.
Ale jaki skład jarzynowej?No, no, przyznawać się.