poziomkowa00
Fanka BB :)
O ja uwielbiam lubczykTo ja mroze swoj lubczyk i dodaje hurtowo do zup, jakos to bardziej do mnie przemawia![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ja uwielbiam lubczykTo ja mroze swoj lubczyk i dodaje hurtowo do zup, jakos to bardziej do mnie przemawia![]()
Ja miałam długo ładny, rozdawałam, mroziłam. Aż oddałam koleżance sadzonke. No i się skończyło. Jakieś od tamtej pory mi padają. W tym roku niby jest, ale takie biedne, że na bieżąco nie starcza.O ja uwielbiam lubczykw tym roku dopiero udało mi się swój uhodować bo zawsze sadzonka mi padała
Zrobiłam podobnie, dałam teściowej i zginął u mnie...Ja miałam długo ładny, rozdawałam, mroziłam. Aż oddałam koleżance sadzonke. No i się skończyło. Jakieś od tamtej pory mi padają. W tym roku niby jest, ale takie biedne, że na bieżąco nie starcza.
Nie był jakiś tragiczny. Fakt na początku nic nie chciało rosnąć, ale później się rozkręciło i wszystko było ładne. Co naprawdę miało tylko krótki czas świetności, to supertunia - większość sezonu była kiepska.Dobry! Ten rok na roslinki jest kiepski, u mnie tez bez rewelacji porownujac do wczesniejszych, ale i wszyscy mowia, ze lipa, takze nie ma co sie dolowacchociaz jak widze, ze ludziom to 3 m dorasta, a u mnie bieda to teoche przykro
![]()
Tak - coś tam mu poleciałoZapytam jak Madzia Gesler- czy sikał?![]()
Będzie więcej miejscaMoja siostra się powoli wyprowadza - już się nie mogę doczekać sprzątania po tej akcji![]()
Tak i trochę więcej ciszy - w sumie to nie wiem czy jestem na to gotowa ,że w domu będę z mężem, córką i moim tatąBędzie więcej miejsca![]()