reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Dobry! Ten rok na roslinki jest kiepski, u mnie tez bez rewelacji porownujac do wczesniejszych, ale i wszyscy mowia, ze lipa, takze nie ma co sie dolowac :D chociaz jak widze, ze ludziom to 3 m dorasta, a u mnie bieda to teoche przykro :D

Ja miałam długo ładny, rozdawałam, mroziłam. Aż oddałam koleżance sadzonke. No i się skończyło. Jakieś od tamtej pory mi padają. W tym roku niby jest, ale takie biedne, że na bieżąco nie starcza.
Zrobiłam podobnie, dałam teściowej i zginął u mnie...
Rok wcześniej rozdałam łubiny, wychowany z nasion, był ogromny i piękny. Po podzieleniu u wszystkich się przyjął, a u mnie do zera zjadły go ślimaki 😔

Załączniki

• Screenshot_2025-10-08-06-33-24-312_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2025-10-08-06-33-24-312_com.miui.videoplayer.jpg
    661,2 KB · Wyświetleń: 36
Dobry! Ten rok na roslinki jest kiepski, u mnie tez bez rewelacji porownujac do wczesniejszych, ale i wszyscy mowia, ze lipa, takze nie ma co sie dolowac :D chociaz jak widze, ze ludziom to 3 m dorasta, a u mnie bieda to teoche przykro :D
Nie był jakiś tragiczny. Fakt na początku nic nie chciało rosnąć, ale później się rozkręciło i wszystko było ładne. Co naprawdę miało tylko krótki czas świetności, to supertunia - większość sezonu była kiepska.

Tak, supertunia u mnie zdechla, zostala jedna doniczka, ale warzywa tez, poczatek wrzesnia i zaczynalo padac, w polowie wrzesnia juz wywalalam to czego nie zdazylam :(

reklama
Do góry