reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Skopiuje z kresek 🤣

Ogólnie czuję i czułam się bardzo dobrze. Chyba jestem stworzona do zabiegów pod znieczuleniem ogólnym bo nie mam żadnych skutków ubocznych 🤣
Rozmawiałam z lekarzem przy wypisie i mówił, że jak na jego oko to jest całkiem dobrze i nie ma się do czego przyczepić.
Miałam zrosty i polipa które usunął. Jedyne co mnie nieco stresuje to to, że znalazł jakąś drobną zmianę tkankową którą też usunął ale została wysłana do badania hist.-pat. Podejrzewam, że to ten polip może 🤔
W każdym razie najbliższe tygodnie i czekanie na wyniki będą mi się strasznie dłużyły 😩
No i czekam też na wyniki cd138 😏
Lekarz mówił, że wszystko będzie do 3 tygodni i wtedy mam się umówić do naszej doktor w Klinice.
Jak dobrze pójdzie to transfer będzie w grudniu 😅

reklama
Wez no! :D ja Ci zaraz wene moge podeslac, taka plaska, w ksztalcie stopy, z narzutka wypukla na palce, chcesz? :D

Wiesz, wychodzę z założenia, że jak się nie ma nic do powiedzenia to lepiej milczeć 🤣
Nie jestem fanką bezsensownego nabijania postów, poza tym myślę, że marud I narzekaczy nie lubi nikt więc czasem sobie siedzę cicho i obserwuję 😊

Skopiuje z kresek 🤣

Ogólnie czuję i czułam się bardzo dobrze. Chyba jestem stworzona do zabiegów pod znieczuleniem ogólnym bo nie mam żadnych skutków ubocznych 🤣
Rozmawiałam z lekarzem przy wypisie i mówił, że jak na jego oko to jest całkiem dobrze i nie ma się do czego przyczepić.
Miałam zrosty i polipa które usunął. Jedyne co mnie nieco stresuje to to, że znalazł jakąś drobną zmianę tkankową którą też usunął ale została wysłana do badania hist.-pat. Podejrzewam, że to ten polip może 🤔
W każdym razie najbliższe tygodnie i czekanie na wyniki będą mi się strasznie dłużyły 😩
No i czekam też na wyniki cd138 😏
Lekarz mówił, że wszystko będzie do 3 tygodni i wtedy mam się umówić do naszej doktor w Klinice.
Jak dobrze pójdzie to transfer będzie w grudniu 😅

To trzymam kciuki, żeby było planowo 😀 Jakby się udało w grudniu z transferem to jaki piękny nowy rok 🤩

reklama
Do góry