reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

@xewee - No też po tej nocy mam wrażenie, że to jakieś chyba zabobony z tym leżeniem na danej stronie, chyba bardziej się opłaca kłaść tak jak nam wygodnie niż potem się męczyć. 😂 Jakoś jak na prawej stronie śpię to nie mam takich problemów, a na brzuchu też trochę sypiam chociaż podkładam poduszkę pod brzuch.
@Lady Strejser - O Boże. 😱 No tak czyli z tym gardłem serio uniwersalne.
Lewa strona jest zalecana ze względu na przepływy, ale to nie jest tak, że tylko i wyłącznie masz na niej spać. Na zdrowy rozum, śpisz na jednej stronie, więc dziecko też układa się na jedną, a później dzieci po poradach są krzywe. Wydaje mi się, że wszystko trzeba brać z przymrużeniem oka, nasz organizm raczej sam wie co jest korzystniejsze dla niego. Na sam koniec ciąży i tak każda pozycja jest niewygodna i jest więcej przewracania się z boku na bok niż snu.

reklama
Ja cala ciaze spalam na prawym, spie tak cale zycie, na lewy przekladam sie tylko na chwile jak prawy zrobi sie dretwy 😂 i wszedzie pisali, ze na lewym lepiej sie czuje i mama i dziecko, ze jest spokojniejsze, mniej kopie, a zgaga mniejsza… dupa, wtedy mdlosci, zgaga wybijaly w kosmos, a dziecko kopalo jak… a na prawym dobrze bylo :D

Ja oglądałam wczoraj różne przepisy po nocy i też tak myślę co tu upichcić w przyszłym tygodniu, bo akurat wolne będę mieć. 🤔😄

Jak mowilam ostatnio- wlasnie szykuje salatke jarzynowa 😂

O matko, nie lubię jarzynowej. Na sama myśl mi niedobrze 😅

Ja oglądałam wczoraj różne przepisy po nocy i też tak myślę co tu upichcić w przyszłym tygodniu, bo akurat wolne będę mieć. 🤔😄

a ja ogladalam wczoraj z corką "Czy to Ciasto?" Edycja na Halloween i zjadłabym jakiś tort 🥹
Dobrze, że za niecały miesiąc moje i córki urodziny 😁

Cynakonki z jabłkami:)

Cynamonki 🤩🥰

Nie no, w ciąży nie jestem za bardzo ciastkowa. Czekoladowa to jeszcze jak Cię mogę ale tylko zakładając, że kiełbasę też dam. 😄
Też myślałam o jakiejś sałatce ale to sprawa do wydumania. 😄 Myślałam o sałatce z selerem konserwowym, ale no nie wiem. 👀

reklama
Czekają mnie dziś i jutro raczej wielkie zakupy (nie znoszę), więc muszę pomyśleć. Tydzień mam wolny, bo mam gości więc coś zorganizować do konsumpcji by wypadało.

Do góry