reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Eveline.eve pisala ostatnio,ze 2 biochemy w 3 miesiace :(
Tak, tylko poprzedni „biochem” był z tego co kojarzę z ujemną betą.
Dlatego nie odbierzcie mnie źle, jestem jak najbardziej za diagnostyką, ale „poronienie” z ujemną betą to dla mnie poronienie urojone.
Rozumiem frustrację bardzo dobrze, ale takiego wjeżdżania sobie na głowę i dorabiania teorii na siłę już nie.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry paniom, nad kawą.☕
Ostatnio ukradłam wasz przepis na goferki na kreskach i dzisiaj będę na kolację gofera kręcić, heheh. 🧇
Również witam ale już po kawce 😊

@loumarie daj znać jak wyszły 🥹
Ja też się przymierzam do ich ponownego zrobienia ale czekam aż pokusa będzie silniejsza 😂
Tymczasem ja, tłuk kulinarny, jadąca na gotowcach z lidla, wyczekująca momentu aż Mama wróci z wczasów. 😆💝
Wpędzacie mnie w kompleksy! 😀 jak nie bezy to serniki, jak nie serniki to goferki 🥹

reklama
Powiem to co powiedzial lekarz- odchodzi sie od utartych "3 poronien". On wziął pod uwage wszystko co do tej pory mnie spotkało. Pierwsza ciaza z problemami, zagrozenie porodem w 32 tc, monitoring na patologii ciąży, podanie sterydow na rozwoj pluc dziecka by byc gotowym na nagle ciecie. Rzucawka powodem wcześniejszego cc na styk 36 tc. Wyniki rezonansu mozgu z zmianami, plamami gdzie neurolog sugeruje problemy z krzepliwoscia. Dwie biochemiczne jedna po drugiej (lipiec i wrzesien bo w sierpniu odpuściliśmy czekając na wyniki badania przezprzełykowego serca czy nie mam dziury międzyprzedsionkowej oraz testow na borelioze). Mam 34 lata, hashimoto i IO. To już jest pokaźna lista każdego potencjalnego powodu. Dla niego beta to ciąża- nie ignoruje jak co niektórzy. Wczoraj byłam skołowana ale dzisiaj juz wiem ze trafiłam na dobrego lekarza- człowieka z sercem i wiedzą. I każdej takiego życzę, by nie byc ignorowaną.

Do góry