reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

My to mamy wała jak ch*** stąd do Krakowa.
Rozpierdol*** się Nam samochód (raty trzeba dalej płacić bo był kredyt na niego brany). Teraz trzeba nowy bo to jak bez ręki, z młodym do szpitala jeździmy do UCK na kontrolę ehh .... Spłacamy ten zastań** kredyt co daliśmy gościowi za chatę. A chatę musimy już remontować.
Nie chcemy już brać kredytu, serio bo my utoniemy chyba.
Jeszcze wszystko przed świętami 😭😭. Wyč mi się chce od rana znowu.

Jak mój J odpalał samochód to je**o jak bomba. Dobrze, że jemu nic się nie stało. Tyle szczęścia w nieszczęściu...

O jeny, a jeszcze z tego co pamiętam mieliście zaplanowany ten wyjazd w grudniu do Zakopca, tak? 😕

reklama
Juz byliśmy u mechanika, jak mamy to naprawiać to z robocizną wyjdzie ok 11k. Dziękuję bardzo... Silnik wymienić, przewody, gaz nowy , no chłodnice rozjeb**o i coś tam jeszcze 😭.

Nigdy nie musiałam prosić o pomoc, nigdy. Zawsze żyłam tam na jakimś poziomie ale będę zmuszona (już to zrobiłam) założyć zrzutkę, inaczej nie damy rady. Wstyd na całego ale co ja mam zrobić ? :(
Osz kurde… pamietaj, ze po burzy zawsze przychodzi slonce, licze na to, ze przyjdzie do Ciebie szybciutko, ze to tylko chwilowe…

Prawda.

Ostry film co?
No właśnie dla mnie nie za bardzo. Dlatego nie chce się dzielić publicznie opinią, bo boję się że zostanę zjedzona.
EDIT: wiadomo, sceny przemocy nie były przyjemne, dość dużo i drastyczne, ale po tylu opiniach w internecie myślałam że film gorzej na mnie wpłynie. Nie neguje tego, że dla kogoś może być bardzo trudny i bardzo drastyczny.

A ty się w końcu wybrałaś?

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie dla mnie nie za bardzo. Dlatego nie chce się dzielić publicznie opinią, bo boję się że zostanę zjedzona.
EDIT: wiadomo, sceny przemocy nie były przyjemne, dość dużo i drastyczne, ale po tylu opiniach w internecie myślałam że film gorzej na mnie wpłynie. Nie neguje tego, że dla kogoś może być bardzo trudny i bardzo drastyczny.

A ty się w końcu wybrałaś?
Nie i nie idę 😏

Do góry