reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Podczytuję ten wątek ale ponieważ nigdy staraczką nie byłam to nie za bardzo czuję się w temacie ale jestem mamą wcześniaka więc mam potrzebę odnieść się do tego co napisałaś

Ja widziałam. Więcej niż jeden post. Nikt nie zapomina o tych dzieciach tylko niewiele osób ma odwagę poruszyć ten temat

My świętujemy. Dziś z synkiem zjadłam lody bo jestem wdzięczna za to, że jest, że jest tak wspaniałym oraz dzielnym chłopcem pomimo wszystkich trudności bo u niego widać oznaki wcześniactwa. Dla mnie to ważny dzień oraz okazja do spotkania z rodzicami innych wcześniaka bo oni rozumieją oraz często są w tym samym miejscu co my.
I to ok. Każdy może mieć swoje odczucia co do tego święta, jak i każdego innego :)

reklama
Wrrr, ginekolog nie dał zlecenia na szczepienie bo mam katar, czyli jest infekcja. Kuźwa to ostatni dzwonek na szczepienia na rsv i krztusiec.

Tak jest, cacy galante!
W sumie mam niedaleko siebie fizjo, która niby pracuje i z ciężarnymi ale z drugiej strony nie wiem czy też nie za późno się budzę na to. 🤔
U mnie jeszcze w przychodni jest też fizjo, ale ona przyjmuje od rana więc tak czy siak to koliduje mi z robotą, potrzebuję popołudniowca.

reklama
Do góry