reklama
Kaalaa
Fanka BB :)
Ja i moje nieslubne dziecko w sumie tez sie wstrzelilismyEj no ale serio słowa mają moc! Ja cały czas mówiłam, że chce wyjść z rodzinnej „tradycji” dzieci przed ślubem i chciałbym mieć bobasa po ślubie. Zaczęliśmy się starać wcześniej, bo w sumie czemu nie? No i co, i bobas się zrobił dzień po ślubieoczywiście nic nie mam do dzieci które powstają przed ślubem, po ślubie i w ogóle mnie to nie obchodzi kto kiedy robi dziecko, tylko bardzo śmieszy mnie ten nasz zbieg okoliczność
Wierzę w to, że grudzień będzie WASZ! Pozytywne afirmacje są wskazane!
niezapominajka876
Dla mnie już każda data brzmi dobrze, potrafiłam sobie każdy miesiąc wytłumaczyć jako idealny do poroduJa i moje nieslubne dziecko w sumie tez sie wstrzelilismyzawsze chcialam dziecko z maja, nie wiem czemu
mialam termin wybitny na 31, rzutem na tasme
ale i tak byl czerwcowy
za to juz nie chce z maja, sierpien/wrzesien brzmi dobrze!
![]()
Kaalaa
Tez tak robie, ale to nicDla mnie już każda data brzmi dobrze, potrafiłam sobie każdy miesiąc wytłumaczyć jako idealny do porodu![]()
Dlatego zaszlam sobie w ciaze, mialam pewnosc, ze sie nie pojawiTak jest, nie ma co też wybrzydzać
Ja całe życie wybrzydzałam, że nie chcę okresu na swoim ślubie i dacie wiarę, że spóźnił mi się, żeby być na ślubie?
Nie oszukałam przeznaczenia
93kora
Moderator
Nie wiem co Oni mają ale wiem, że jest jeden wielki pierdole**iTo Twój szpital ma deficyt położnych czy jak, bo do CC powołać muszą cały zespół ludzi jednak, więc lepiej im to wychodzi?![]()
reklama
marietta2112
O to ja - zarządziłam na kreskach, że biorę grudniowe i robie sobie prezent urodzinowyJa też pierwsza leciałam na kreski czerwcowe, z tekstem że bobas będzie moim prezentem, a w urodziny już od tygodnia wiedziałam o ciąży.![]()
Afirmuję moja upragniona ciążę, w końcu musj się udać