reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ej no ale serio słowa mają moc! Ja cały czas mówiłam, że chce wyjść z rodzinnej „tradycji” dzieci przed ślubem i chciałbym mieć bobasa po ślubie. Zaczęliśmy się starać wcześniej, bo w sumie czemu nie? No i co, i bobas się zrobił dzień po ślubie 😂😂😂oczywiście nic nie mam do dzieci które powstają przed ślubem, po ślubie i w ogóle mnie to nie obchodzi kto kiedy robi dziecko, tylko bardzo śmieszy mnie ten nasz zbieg okoliczność 🫡
Wierzę w to, że grudzień będzie WASZ! Pozytywne afirmacje są wskazane!
Ja i moje nieslubne dziecko w sumie tez sie wstrzelilismy 😂 zawsze chcialam dziecko z maja, nie wiem czemu :D mialam termin wybitny na 31, rzutem na tasme 😂 ale i tak byl czerwcowy :D za to juz nie chce z maja, sierpien/wrzesien brzmi dobrze! :D

Ja i moje nieslubne dziecko w sumie tez sie wstrzelilismy 😂 zawsze chcialam dziecko z maja, nie wiem czemu :D mialam termin wybitny na 31, rzutem na tasme 😂 ale i tak byl czerwcowy :D za to juz nie chce z maja, sierpien/wrzesien brzmi dobrze! :D
Dla mnie już każda data brzmi dobrze, potrafiłam sobie każdy miesiąc wytłumaczyć jako idealny do porodu😂😂😅😅

Dla mnie już każda data brzmi dobrze, potrafiłam sobie każdy miesiąc wytłumaczyć jako idealny do porodu😂😂😅😅
Tez tak robie, ale to nic 😂😂
Tak jest, nie ma co też wybrzydzać 🤣
Ja całe życie wybrzydzałam, że nie chcę okresu na swoim ślubie i dacie wiarę, że spóźnił mi się, żeby być na ślubie? 🤣
Nie oszukałam przeznaczenia
Dlatego zaszlam sobie w ciaze, mialam pewnosc, ze sie nie pojawi 😂😂 pol zartem pol serio 😂

Teraz myślę, że może ja sobie wymanifestowałam ten okres tym, że się zarzekałam, że sobie tego nie wyobrażam 🤣🤣🤣

reklama
Ja też pierwsza leciałam na kreski czerwcowe, z tekstem że bobas będzie moim prezentem, a w urodziny już od tygodnia wiedziałam o ciąży. 🤣
O to ja - zarządziłam na kreskach, że biorę grudniowe i robie sobie prezent urodzinowy🎁. Oby u mnie się sprawdziło jak u Ciebie.
Afirmuję moja upragniona ciążę, w końcu musj się udać 🫣

Do góry