reklama
loumarie
Fanka BB :)
Dziewczyn może wy mi powieciechłopiec czy dziewczynka? Jeden ginekolog powiedział że chłopiec drugi że dziewczynka
![]()
Jak teraz nie jest wiadomo, to pewność przyjdzie na połówkowych.
93kora
Moderator
No wrzesień mega miesiącJa i moje nieslubne dziecko w sumie tez sie wstrzelilismyzawsze chcialam dziecko z maja, nie wiem czemu
mialam termin wybitny na 31, rzutem na tasme
ale i tak byl czerwcowy
za to juz nie chce z maja, sierpien/wrzesien brzmi dobrze!
![]()
93kora
Moderator
Ja tam nie widzę nic na tym zdjęciu USGDziewczyn może wy mi powieciechłopiec czy dziewczynka? Jeden ginekolog powiedział że chłopiec drugi że dziewczynka
![]()
Kaalaa
Troche sierpien, teoche wrzesien, powiedz, ze sierpnien tez okNo wrzesień mega miesiąc![]()
93kora
Moderator
Jednak obstaje dalej za wrześniemTroche sierpien, teoche wrzesien, powiedz, ze sierpnien tez ok![]()
niezapominajka876
To ja jestem team sierpieńTroche sierpien, teoche wrzesien, powiedz, ze sierpnien tez ok![]()
reklama
Paula_i_dzieciaczki
O ciekawe, ja jak czytałam opinie o szpitalu, w którym chciałam rodzić (i rodziłam) to kilka osób pisało, że zwlekają z cesarką - tym bardziej bałam się, że jeśli będzie kiepsko szło naturalnie to będzie problem, żeby zrobili cesarkę... Pewnie jak zawsze zależy od szpitalaJa to zauważyłam, że i Nas w Polsce teraz to standardem stają się cesarki. Bynajmniej i mnie. Za dużo kobiet rodzących na oddział![]()
Haha, ja też na końcówce powiedziałam położnej, że muszę do toalety, a ona patrzy i mówi "Oj nie, zaraz urodzisz!" I faktycznie 15 minut później syn był na świecieTak, moja mama tak właśnie by urodziła mnie do kiblabo szła co najmniej na dwójkę a nie rodzic.
Ja tam też żadną datą nie pogardzę, choć wolałabym uniknąć lipca i sierpnia, bo nie lubię lata i tych wysokich temperaturDla mnie już każda data brzmi dobrze, potrafiłam sobie każdy miesiąc wytłumaczyć jako idealny do porodu![]()