reklama
93kora
Moderator
Na pewno zależy. Ale zależy też od tego czy dziecku np tętno skacze i grozi zamartwica (tak było w moim przypadku) i szybko na stół spod KTG.O ciekawe, ja jak czytałam opinie o szpitalu, w którym chciałam rodzić (i rodziłam) to kilka osób pisało, że zwlekają z cesarką - tym bardziej bałam się, że jeśli będzie kiepsko szło naturalnie to będzie problem, żeby zrobili cesarkę... Pewnie jak zawsze zależy od szpitala
Haha, ja też na końcówce powiedziałam położnej, że muszę do toalety, a ona patrzy i mówi "Oj nie, zaraz urodzisz!" I faktycznie 15 minut później syn był na świecie
Ja tam też żadną datą nie pogardzę, choć wolałabym uniknąć lipca i sierpnia, bo nie lubię lata i tych wysokich temperatur![]()
U nas jest serio nawet nie wiem ile miejsc na położniczym ale jak już jest przemiał to na ginekologie albo patologie ciąży kładą.
93kora
Moderator
Niechaj tak będzieTez mowilam, ze wolalabym uniknac, ale wszystko mi jednomoze byc i srodek sierpnia
![]()
niezapominajka876
Fanka BB :)
NAJGORZEJ! Latem było mi strasznie gorąco, szczególnie cały sierpień na początku ciąży. Zimą niby zamarzam niby mi gorąco i ciężko się oddychaZimą zimno, latem gorąco, heheh.
93kora
Moderator
Mi teraz jest dobrze, ciepłej się ubiorę no ale już latem była tragedia bo nie zrzucę skóryZimą zimno, latem gorąco, heheh.
Kaalaa
Ja w ciazy mialam jedyny czas kiedy bylo mi cieplo, tak zawsze zamarzamNAJGORZEJ! Latem było mi strasznie gorąco, szczególnie cały sierpień na początku ciąży. Zimą niby zamarzam niby mi gorąco i ciężko się oddycha![]()
niezapominajka876
Tyle osób co teraz manifestuje bobasa i święta w ciąży żeby się z tego przypadkiem nie urodziły jakieś bliźniaki albo trojaczkiJa w ciazy mialam jedyny czas kiedy bylo mi cieplo, tak zawsze zamarzamale jak bedzie trzeba bede sie chlodzic, nie ma problemu, niech bedzie ten sierpien
![]()
reklama
loumarie
Jak wąż, wylinkę robićMi teraz jest dobrze, ciepłej się ubiorę no ale już latem była tragedia bo nie zrzucę skóry![]()