reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
O ciekawe, ja jak czytałam opinie o szpitalu, w którym chciałam rodzić (i rodziłam) to kilka osób pisało, że zwlekają z cesarką - tym bardziej bałam się, że jeśli będzie kiepsko szło naturalnie to będzie problem, żeby zrobili cesarkę... Pewnie jak zawsze zależy od szpitala 😉

Haha, ja też na końcówce powiedziałam położnej, że muszę do toalety, a ona patrzy i mówi "Oj nie, zaraz urodzisz!" I faktycznie 15 minut później syn był na świecie 😅

Ja tam też żadną datą nie pogardzę, choć wolałabym uniknąć lipca i sierpnia, bo nie lubię lata i tych wysokich temperatur 🫣
Na pewno zależy. Ale zależy też od tego czy dziecku np tętno skacze i grozi zamartwica (tak było w moim przypadku) i szybko na stół spod KTG.
U nas jest serio nawet nie wiem ile miejsc na położniczym ale jak już jest przemiał to na ginekologie albo patologie ciąży kładą.

Dla mnie lato mogłoby trwać, wlasnie nie bylo takie za gorące w tym roku, miałabym przynajmniej wiekszy wybor w ubraniach 😅

NAJGORZEJ! Latem było mi strasznie gorąco, szczególnie cały sierpień na początku ciąży. Zimą niby zamarzam niby mi gorąco i ciężko się oddycha 😂😂😂😂
Ja w ciazy mialam jedyny czas kiedy bylo mi cieplo, tak zawsze zamarzam 😂 ale jak bedzie trzeba bede sie chlodzic, nie ma problemu, niech bedzie ten sierpien 😂

reklama
Do góry