reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Oni mają obowiązek . Nie ma jak jechać /zajechać bo np boi się z że zakopany samochód będzie? Paczka w rękę i musi śmigać choćby miał iść 500 metrów z buta, serio ;) .

U Nas sypie i sypie 😁
Obowiązek, nie obowiazek xD ostatnio Pani z punktu opowiadała,ze przywoził jej taki kurier z UPS paczki, których nawet nieprobowal doręczyć xD od razu do punktu dawał, bo mu sie dymać po blokach nie chcialo :D bez żadnego awizo ani nic

reklama
Obowiązek, nie obowiazek xD ostatnio Pani z punktu opowiadała,ze przywoził jej taki kurier z UPS paczki, których nawet nieprobowal doręczyć xD od razu do punktu dawał, bo mu sie dymać po blokach nie chcialo :D bez żadnego awizo ani nic
A no to ogólnie nie fajnie się zachował bo powinien poinformować odbiorców 🤐.

Mi to na infolinii in postu powiedzieli rok temu właśnie, że jak jest wydanie do doręczenia do choćby góry stały to musi no musi to dostarczyć 😁

Oni w teorii sa mocni, ale realnie niekoniecznie :D zreszta, nie tylko kurierzy, listonoszy to mialam takich, ze skargi to malo..
ale u mnie tez dalej sypie 😳

Oni mają obowiązek . Nie ma jak jechać /zajechać bo np boi się z że zakopany samochód będzie? Paczka w rękę i musi śmigać choćby miał iść 500 metrów z buta, serio ;) .

U Nas sypie i sypie 😁
Do mnie musiałby iść 2km pod górę i to nie taką małą 🙈 u nas są naprawdę ciężkie warunki i gdy sypie, to mam wyrozumiałość dla kurierów 😉

Do mnie musiałby iść 2km pod górę i to nie taką małą 🙈 u nas są naprawdę ciężkie warunki i gdy sypie, to mam wyrozumiałość dla kurierów 😉
Wierzę Ci, pamiętam jak ostatnio zdjęcie wrzucałaś ze śniegiem 😁.

No to tylko trzymać kciuki, żeby dał radę chłopak

Hejka! U mojej mamy na południu śniegu po kolana, tu dzisiaj w końcu zaczął padać śnieg. 😁 Chyba choinkę ubiorę dzisiaj, bo w domu święteczny klimat będziemy mieć do 20 grudnia bo potem jedziemy już na święta do rodziny.
Prezenty dla rodziny i dzieciaków mam z głowy, został tylko partner, a tu już ciężko coś wymyśleć bo wszystko ma. 🙈

Hejka! U mojej mamy na południu śniegu po kolana, tu dzisiaj w końcu zaczął padać śnieg. 😁 Chyba choinkę ubiorę dzisiaj, bo w domu święteczny klimat będziemy mieć do 20 grudnia bo potem jedziemy już na święta do rodziny.
Prezenty dla rodziny i dzieciaków mam z głowy, został tylko partner, a tu już ciężko coś wymyśleć bo wszystko ma. 🙈
Eej no, czasem śnieg delikatnie popadał przez 5 minut 🤣🤣

Ja z poz mało korzystam. Jeszcze jak poszłam po zakończeniu pandemii to się okazało, że tak nie ma już bielańskich lekarzy, ale w sumie zostałam. Córka jest w przychodni innej, tam gdzie pasował mi pediatra. Miałam ogarnąć inna położna środowiskowa, ale jakoś nie wyszło i pewnie będzie raz z przychodni gdzie jest ginekolog.
No ja pierwszy raz od 2010 miałam z tym kontakt xd

No ja pierwszy raz od 2010 miałam z tym kontakt xd
Ja byłam w poprzedniej ciąży. Nie widziałem czy najpierw płuca wypluje czy macica od kaszlu wypadnie. Zapalaniem oskrzeli, i się dowiedziałam, że mam się zapytać co mogę brać w aptece i stosować babcine metody.

Najbardziej w tej jesiennej pogodzie mnie wkurza ogranianie psic. Bo i mnie ciągle leje, nawet na spacer to chciały tylko sikupe o do domu.

reklama
Do góry