reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

No i super. Oby cykl zaskoczył ❤️
A Ty zaraz owulacji nie masz ? ? 😁😁
Dokladnie tak, 10 dpo dzis, idealnie by sie skladalo, bo ostatnio owu przypadala na 13, ale dzisiaj odpuszczam, boli mnie glowa, a nie chce zaczac seksu kojarzyc ze zmuszaniem sie 🙄 jutro tez jest dzien, oby sie nic nie poprzesuwalo, ale jajnik jeszcze nie boli, jest nadzieja :D

reklama
Testują potwornie. I histerie jak te testy pójdą za daleko.

Wyśpimy się jak sie wyprowadzą 🙈 Staszek musi leżexć mi na ręce, o własnym łózku nie ma mowy.
To wtedy się zacznie główkowanie czy wszystko ok jest 😅. Nie dogodzisz.

Nie chcesz wiedzieć jak u Nas histeria wygląda obecnie... Kładzie się na podłogę wyje, tupie nogami i co nie powiesz to krzyczy NIE a jak coś mu nie przypasuje to się tak wkurza,że potrafi walnąć 🙈

Moja dziecko pieprznęło mnie dzisiaj głową tak mocno, że mam rozwalone okulary i jestem wkurzona jak rzadko. Okulary, ktore mam od lipca. Tyle razy prosiłam, zeby tak nie robił. Tyle razy mówilam. Nie, bo po co. I w takich momentach wszystkie instagramowe teorie o wychowywaniu dzieci idą się paść.
Zresztą teraz ma taką fazę, że skacze po mnie, gniecie, wali rękami i nogami gdzie popadnie. Juz mam dośc. Do tego koszmarnie zasypia, dzisiaj jest bez drzemki, bo wolał po mnie skakać zamiast spac. Tylko odkurzacz i na pole i tyle go interesuje. A mówi się do niego jak do ściany. Nie slucha, ignoruje, robi totalnie na odwrót.
Moja ma 3.5 roku i też grochem o ścianę... Prośbą, groźbą czy szantażem czy nawet robieniem " na jej wolę" i tak mało kiedy współpracuje.
Też uważam,że są momenty,że żaden spokój nie pomaga. Mam nadzieję,że się będzie ze mną dogadywać bo z mężem to są jak dwa bratanki 🥴

Dokladnie tak, 10 dpo dzis, idealnie by sie skladalo, bo ostatnio owu przypadala na 13, ale dzisiaj odpuszczam, boli mnie glowa, a nie chce zaczac seksu kojarzyc ze zmuszaniem sie 🙄 jutro tez jest dzien, oby sie nic nie poprzesuwalo, ale jajnik jeszcze nie boli, jest nadzieja :D
Masz rację, jako przyjemność a nie z musu :).

Moja ma 3.5 roku i też grochem o ścianę... Prośbą, groźbą czy szantażem czy nawet robieniem " na jej wolę" i tak mało kiedy współpracuje.
Też uważam,że są momenty,że żaden spokój nie pomaga. Mam nadzieję,że się będzie ze mną dogadywać bo z mężem to są jak dwa bratanki 🥴
O nieee, jakbym dała mu na jego wolę to by to maxa wykorzystał, za cwany jest cwaniaczek..

To wtedy się zacznie główkowanie czy wszystko ok jest 😅. Nie dogodzisz.

Nie chcesz wiedzieć jak u Nas histeria wygląda obecnie... Kładzie się na podłogę wyje, tupie nogami i co nie powiesz to krzyczy NIE a jak coś mu nie przypasuje to się tak wkurza,że potrafi walnąć 🙈
No to tak samo jak u nas :p dokładnie tak samo.

Ciągle się zastanawiam czy mu robić drzemki, bo zasypianie na noc jest tragiczne, ale uważam, że 9h smu na dobę to za mało dla 2-3 latka, a tyle miał jak nie zrobił drzemki wczoraj...

Ja sobie mówię, że córka jest grzeczna. Zwłaszcza jak przypomnę sobie bratanka co potrafi wyprawiać.

Takie dobroci na obiad, u nas był gotowiec ze sklepu. Jeszcze wieczorem czułam jak zalega w zoladku. Nie było wody przez większość dnia, więc moje plany obiadowe nie wypaliły.

reklama
Do góry