• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Manta wiesz co, ja nawet nie trafiłam do poradni diabetologicznej, ani samego diabetologa. Ja miałam nietolerancję glukozy przed ciążą i brałam leki, jak zaszłam w ciąże leki musiałam odstawić i przejść na dietkę. Miałam już glukometr i generalnie byłam zaznajomiona z cukrzycą. Moja Pani lekarz jest specjalistą jeżeli chodzi o cukrzycę ciężarnych i sama mnie prowadzi. Dała wytyczne co do diety i to ona kontroluje cukry. Wiem że napisała książki o cukrzycy ciężarnych sporo publikacji, więc mam do niej zaufanie

reklama
inamorate ja też kilogramami wcinam, teraz troszkę mniej po jej słowach, ale nic takiego nie znalazłam w internecie na temat cytrusów, więc pewnie bez przesady...

atomowka tos mnie przestraszyła ale my tu z Manta Cie rozszyfrowalysmy:-)telepatycznie wyczulysmy ze to musi byc remont:-)
Ja tetrowek mam 20 szt.dzisiaj upralam posciel a jutro pewnie wezme sie za tetrowki i reszte ubranek bedzie ubaw:-D

Kasiulka -super, ze masz zaufanie... ja swojej za grosz nie ufam... szczególnie jak mi mowi, ze wyniki bardzo zle i wysokie (te ktore nie przekraczają normy!) ahah;] a szkoda gadac...

atomowka - aaaaa ha! więc zgadłyśmy z tunią coś porabiała:D

ja tam lubię sobie limonkę i cytrynkę pokroić w plasterki i zjeść...mmmniam, mmmmniam:P

witam wieczorkiem

ale wy piszecie,normalnie nie nadarzam za wami
ja jakos ostatnio bez sił i chęci na cokolwiek
dzisiaj dobrałam się do wózka i troche go oprałam i trzeba teraz naprawic aby jeszcze troche małemu posłużył

jutro wizyta u lekarza,jeszcze mąż się załapie

dzisiaj taka mała delikatna imprezka bo nasza Klaudia kończy dzisiaj 10 urodzinki i torcika juz prawie nie ma,taki był nie dobry :-D

Miśka wzystkiego najlepszego dla Klaudusi
7974582-tort-urodzinowy-ze-spalania--wiece.jpg

Amandla
mnie też zaskoczyłaś tymi cytrusami ... Choć ja raczej nasze polskie jabłuszka wybieram :-)

Atomówka- super że się odezwałaś:-)
A u mnie choinka stoi i nie ma jej kto rozebrać i światełek z balkonu też.
Jak mi brakowało wizyty koleżanki,nagadałam się:-)Tylko pewnie następnym razem będzie za miesiąc:-(
Smutno tak w domu siedzieć i nie mieć kontaktów z ludźmi.Gdyby forum nie było i was to bym chyba zwariowała wiec dziękuje kobietki ze jesteście :-):-):-):-):-) A owoców hmm po cytrusach mam zgage i praktycznie nie jadam nie smakują mi :-(
Miśka - mamy córki w tym samym wieku. Wszystkiego najlepszego dla niej :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry