reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

nusia- aleeee paki!! swietnie! bedziecie mieli przemily wieczor :-)
fotelik super!

vill- a ja wlasnie pojadlam krowek, zapilam kawa i chyba znowu jakas energia we mnie wstapila, teraz siedze i czaje sie co by tu zrobic pozytecznego.
juz wysprzatalam pokoj malej, odkopalam laktator i nianie elektroniczna, balam sie ,ze ich nie znajde, bo wydawalo mi sie, ze wszystkie zapasy juz odkopalam, a tego wlasnie mi brakowalo, ale sie znalazlo ufff

zobaczycie, te co jeszcze nie maja dzieci, ze u dzieciaka w pokoju zawsze jest co sprzatac :-D

tez musialabym jeszcze zrobic porzadek w dokumentach, ale musze zakupic segregatory jakies.

co ja tam mialam jeszcze....

aha
inamorate- zdecydowanie za duzo myslisz, nie nakrecaj sie!
kindzia dobrze mowi, trzeba isc na zywiol, tym bardziej, ze juz nie ma odwrotu, zaraz porodzimy i mimo zmartwien, ogromu obowiazkow, przemeczenia itd bedziemy najszczesliwsze na swiecie! tego musimy sie trzymac!

Pere- kurde gdzie masz tego sniegu po pachy? na slasku by sie przydalo troche, bo kuswa jak na zlosc, chcesz isc z dzieckiem na sanki, bo wolne i jest czas, to chlapa, pada i w ogole jest wstretnie!

reklama
witam dziewczyny :)
u nas pogoda dzis byla super jak wiosna :-) bylismy z siersciuchem na dlugim spacerku i teraz popijam herbatke i zajadam sie ciastem... mniami

nusia- super paki masz, zazdrosze rozpakowywania
inamorate- nie denerwuj sie nie ty jedyna masz watpliwosci, ja jednego dnia nie moge sie doczekac a drugiego caly dzien chodze i mysle czy dam rade? czy to nie za szybko ?(mam 27 lat, wiec chyba czas juz najwyzszy) czy bede dobra mama? wczoraj zauwazylam moje pierwsze roztepy i bylam zalamana..... prawie poryczalam sie... dzis np wiem ze to jest niewielka cena za malenstwo :D

vill- dobra ksiazke zlap i czas poleci, ja za papiery tez sie musze zabrac... eh nie lubie

Wykopałam gdzieś żelki :evil: Tzn. nie gdzieś, ale "wykradłam" z puszki, co mam słoduchy dla dzieciaków sąsiadki, jak z wizytą idę (czekoladowe specjały odpadają, więc zawsze jakieś żelki, maomamy albo zabawki z Kinderniespodzianek) :zawstydzona/y:.
Teraz zagryzłam odrobiną muesli... Najwyżej będę mieć zaraz kapcia po mleku... A co mi tam...

I zaraz się ponoć znajomi mają zjawić - potrzebują miejsca, żeby w Eurobiznes pograć... No jak im wszechobecny kurz nie przeszkadza, to ja bronić nie będę - w końcu dla mnie to juz norma, że żyję w takiej białej chmurze ;-) Aż chyba normalnie będę tęsknić za tym od przyszłego tygodnia :-p

jestem wrocilam z herbatki i ciastek:) no i zupka byla smakowa, teraz tylko ziemniaczki obiare i wsatwie obiad dla m,ja tez czekam na paczke ale nusia przebilas mnie w kg:)super milego nurkowania w paczkach

witam dziewczyny :)
u nas pogoda dzis byla super jak wiosna :-) bylismy z siersciuchem na dlugim spacerku i teraz popijam herbatke i zajadam sie ciastem... mniami

nusia- super paki masz, zazdrosze rozpakowywania
inamorate- nie denerwuj sie nie ty jedyna masz watpliwosci, ja jednego dnia nie moge sie doczekac a drugiego caly dzien chodze i mysle czy dam rade? czy to nie za szybko ?(mam 27 lat, wiec chyba czas juz najwyzszy) czy bede dobra mama? wczoraj zauwazylam moje pierwsze roztepy i bylam zalamana..... prawie poryczalam sie... dzis np wiem ze to jest niewielka cena za malenstwo :D

vill- dobra ksiazke zlap i czas poleci, ja za papiery tez sie musze zabrac... eh nie lubie

Kamilaedi,

Damy radę jako mamy a co :-), ja tam wierzę w pozytywne nastawienie. Ja mam już 35lat i późno trochę jak na mamę ..... i jeszcze 15kg na plusie, zapchany nos od kataru i bolący krzyż od ciężaru niuni.
Ale już z górki, w marcu bociany przylatują;-).

Kamilaedi,

Damy radę jako mamy a co :-), ja tam wierzę w pozytywne nastawienie. Ja mam już 35lat i późno trochę jak na mamę ..... i jeszcze 15kg na plusie, zapchany nos od kataru i bolący krzyż od ciężaru niuni.
Ale już z górki, w marcu bociany przylatują;-).

Oj ja myślę, że już w lutym bociany nadciągna :-D My z Mantą np wymyśliłyśmy sobie 16 lutego :-D:-D

Macie racje dziewczyny czas przestać myśleć oooo muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć może by jakiś album dla małej zrobić??? /TYlko jak :baffled:

My to ostatnio jakies male rozmowne albo mi sie wydaje albo to tylko ja tak mam ze czytam Was a nie pisze:baffled:
Cos mi sie porobilo....
nusia no paczuchy super tez bym nie wytrzymala i odrazu otwierala:-D
inamorate nie boj nic mnie srednio pare razy na dzien takie mysli dopadaja poradzimy sobie zobaczysz:-)

reklama
hejo
Witam już z domku . Fajny był wypad .
Borys zachwycony bo miał dziadków tylko dla siebie . Dziś zrobił z dziadziem wielkiego bałwana :-D i poodśnieżał podjazd :-)
Ja pogadałam z siostrą , ponosiłam słodkiego jak miód Jasia trochę odpoczęłam .
Podoba mi sie postawa Borysa bo w sumie nie był zazdrosny i nawet fajnie podchodził do małego . Choć z zachowaniem ciszy miał problem :-D

nusia ale Ci zazdroszczę tych paczuszek :-) to prawie jak mikołaj :-D:-D:-D

Villandra no no , wielkie brawo dla męża :-) Bardzo fajnie że tak zaczyna sobie uzmysławiać :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry