Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to samo sobie pomyslalam ;]Kasiurek ale fajny filmik :-) Powinien się zatrudnić w ikei![]()
O co chodzi..

takie a'la kfc odstrzelilam niedaleko. Identyczna panierka mniam!i my jak zmienialiśmy samochód 1,5 roku temu chcieliśmy mazdę 6 ale było to auto nie do zdobycia wtedy w Niemczech (bo mówię o używanym) był taki szał na te auta wtedy że nie do wiary, kupiliśmy mondeo mk3 i od tamtej pory kocham kombiewstra to macie moj samochod !!:-) mam nadzieje ze i my niedlugo zakupimy nowy![]()
i super przy dzieciach, cała rodzina + bagaż się zmieści, do prowadzenia można się oczywiście przyzwyczaić ale ja i tak bym wolała jakiś mniejszy dla mnie, na razie nie jeżdżę sama dużo a nawet bardzo niewiele ale jak przy dziecku zajdzie taka potrzeba to też będziemy musieli o czymś mniejszym dla mnie dodatkowo pomyśleć bo nie chcę go rozwalać na każdym parkingu
ale ja np uwielbiam duze samochody
kupilismy jakis rok temu cytrynke C1 prawie nowa (miala jakies pol roku) i ja po paru jazdach powiedzialam ze wole nasza mazda jezdzic ... bo cytryna za mala i ja nie moge
i sprzedalismy cytrynke hihihi dlatego teraz wiadomo ze trzeba tylko duze autka ogladac w naszym przypadku.... pozatym ja i noge ciezka mam, mazda 2.0 a cytrynka byla 1.1 ......
eh... juz doczekac sie nie moge az cos kupimy ale to i tak pewnie w marcu...
eh... mi sie wydaje ze mnie ta samotnosc tak przytlacza....Mata,
prób inchalacje nad garnkiem 3x dziennie po 10min, ja wyleczylam tak katar i zatoki. Działa, ale tydzień kuracja musiała trwać. Plus czosnek, cebula, imbir i Vit c oraz wapno. Na kaszel dobry syrop Prospan. Zdrowiej.
a ja się zastanawiam czy nie odświeżyć ścian w salonie ... Są już takie poplamione że wypadało by . Tylko nie wiem czy M ze wszystkim zdąży![]()

a i potem to raczej trochę bodziaków i pajaców ;-) więc jutro chyba dzień prania i prasowania, do tego mój projekt został zaakceptowany, więc w najbliższym tygodniu będę dzirgać ile dam radę, żeby szybko sie uporać z zamówieniem - to i kaska wpadnie