reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam Was. Po cięzkiej końcówce tygodnia pod wwzględem intelektualnym i jeszcze gorszym weekendzie. 5 egzaminów wreszcie moge spokojnie usiasc przed komputerem i internetem
Tylko jednego egzaminu nie jestem pewna zaliczenia rreszte zdam na pewno bo dobrze mi poszło....
Kończe 8 miesiąc zostało mi ostatnie 4 tygodnie... W związku z czym w tym tygodniu kompletuje reszte rzeszy dla siebie i zbieram w jednym miejscu wszystko co mam zabrac ze sobą do szpitala.... do torby jeszcze nie pakuje ale żeby wszystko było w jednym miejscu.
poza tym i tak sie musze uczyc bo zostało mi jeszcze pare zaliczen i egzaminów.... ale mam na to 2 tygodnie... jutro leniu****e :D

reklama
Angel wow jakie sny :-) Może dużo myślisz o kamieniu albo może coś się zaczyna w Twoich piersiach dziać :tak:

Mata masz rację że powinien zdążyć ... ;-) Tylko moja lista jego planów jest dość długa :-D

dziewczynki ja sobie dziś zrobiłam sobie spa w łązience:-) ale tyle gimnastyki to juz dawno nie mialam:-) ale dalam rade...lusterko cudowna rzecz ehheehe

Moj pierze dywan w salonie, a ja juz u góry bo zmeczona jak nigdy. CHyba przez te papierzyska- ale przynajmniej zrobione.

Cos czuje ze zaraz usne...............

pinula na pewno zdasz wszystkie egzaminy:-) wierze w ciebie,:tak:

dobranoc kochane ;-) ja jutro na ktg ciekawe czy cos wykryje ;-) bo jak zeszlym tygodniu bylam to nic nie bylo a amelka nawet kopac nie chciala ;-)

Wy tu o małych rozstępach a ja mam cały brzuch podziergany rozstępami jeszcze po poprzedniej ciąży istne słoneczko wkoło pępka , więc te kolejne co mi przybywają z dnia na dzień już nie robią na mnie wrażenia.

ja nocna zmiane chyba zalicze dzis...........

roztepy ja bylam tez pelna nadziei ale jednak gnojki pokazaly sie na brzychu po lewej stronie pepka.... az sie rozplakalam jak je zobaczylam... :dry: Ciekawe jak ten moj brzuch bedzie wygladac po wszystkim.....:eek:

reklama
Haha mój mąż ma ze mnie beke , ze tak przezywam te rozstępy :-D Ciagle go pytam ile doszlo ;)
No ale serio tego akurat sie nie spodziewalam.. nawet jesli to nie zeby tak wysypalo w ciagu tygodnia z jednej strony!! W zyciu!
No i teraz z drugiej juz jednego widac i pewnie dojda kolejne..ehh.. co zrobic ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry