Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dziś wizyta - niestety dopiero o 20:00 także długo każą czekać
nie mam weny twórczej do niczego 

niech żyje zgrabność
ale na szczęście złapałam się (jak sama nie wiem) i na brzuszek nie spadłam ;-)

3 kg w 3 tygodnie 

ja też tak mam, przestałam się golić nawet tak często bo i tak co chwilę odrastają ale to po ciąży minieno facetom latwo powiedziec ze to piekny element ciazy bo nie oni go pozniej maja pokazywac ze strojem
ja nie mam rozstepow ale owlosienie doslownie oblesne mi w ciazy wzrosło...nie mam pojecia dlaczego i jak sie TEGO pozbede po ciazy![]()
Wy tu o małych rozstępach a ja mam cały brzuch podziergany rozstępami jeszcze po poprzedniej ciąży istne słoneczko wkoło pępka , więc te kolejne co mi przybywają z dnia na dzień już nie robią na mnie wrażenia.
no facetom latwo powiedziec ze to piekny element ciazy bo nie oni go pozniej maja pokazywac ze strojem
ja nie mam rozstepow ale owlosienie doslownie oblesne mi w ciazy wzrosło...nie mam pojecia dlaczego i jak sie TEGO pozbede po ciazy![]()
ale zaraz po porodzie razem z wypadającymi włosami na głowie schodziło i futerko z ciała, więc spokojnie ;-) 
no facetom latwo powiedziec ze to piekny element ciazy bo nie oni go pozniej maja pokazywac ze strojem

.