Bozienka24
Fanka BB :)
ivi ja tez tak mialam przed porodem synka ;P uwazaj uwazaj
ale jeszcze nuzki zaciskaj
angel super ze wkoncu macie mieszkanie teraz to juz wszytsko bedzie dobrze
mini co do usmieszkow to malej prawie z buzi nieschodza cochwilke sie usmiecha albo robi swoje minki
glowke oczywiscie ze dzwigamy juz pani doktor sie dzisiaj zdziwila jak polyzla mala na brzuszku a ona glowa do gory i sie rozglada
i pani doktor teks 'wy sie musieliscie pomyslic gdzie ona wczesniakiem taka wielka baba i silna " a jeszcze sie pochwale ze moze uda mi sie zaoszczedzic na szczepionce (pnelmokoki) najprawdopodobniej bedzie miala refundowane zewzgledu na niska mase urodzeniowa
wiec troche kasy zostanie 
angel super ze wkoncu macie mieszkanie teraz to juz wszytsko bedzie dobrze
mini co do usmieszkow to malej prawie z buzi nieschodza cochwilke sie usmiecha albo robi swoje minki
- wydrukiem z USG gdzie stoi 07.03 jako przewidywany termin porodu ;-) Ale jak widać, nie pomogło na zbyt długo
Kolejna wizyta 17.02 więc teoretycznie jak się zmobilizuje dopiero wtedy to w do końca miesiąca też powinien zdążyć (tylko że od następnego tyg. same popołudniówki - w zamian za obecną szkołę rodzenia). A mój M rannym ptaszkiem zdecydowanie nie jest - jego specjalnością jest spanie choćby i do 17:00 (gdyby tylko mógł 
)
ivi ???
?
Dopiero po pięciu godzinach jak już byłam w szptalu to mi reszta się wylała ale już nie dużo tego było