nusia no właśnie chyba się będę musiała przepakowaćBo mi się połowa rzeczy nie mieści ....
dlatego ja mam dwie torby. Jedna moja a druga synka:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nusia no właśnie chyba się będę musiała przepakowaćBo mi się połowa rzeczy nie mieści ....
kurcze widze, ze z tymi wodami to różnie - Ivi piszesz, że 72 h,ktoś, że 6 h, u mnie 12 h było ostatnio... zależy chyba od praktyki szpitala... no i i tak kontrolują co z maluchem...

szał mnie ogarnia i oczywiście zero przeprosin i zwalanie ze to nie ich wina że my namalowaliśmy uchwyty takie to takie zrobili no tak ale parę razy dzwoniłam i mówiłam jakie jaki kolor i rozstaw 

Tak się zdenerwowałam że chodzić nie mogę boli jak diabli mały mi napiera na dół że aż promieniuje do prawej nogi.I maluch szału w brzuchu dostaje bo wierci się najgorzej jak ociera o szyjkę.
I jak tu się nie denerwować jak wciskają ci że to twoja wina a doprosić się nie można a rzeczy dla malucha nie poprane bo nie mam gdzie wsadzić. Będą musiała chyba kombinować i wywalić coś naszego z garderoby bo prędzej urodzę niż komodę dostane.