reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ivutku to jeszcze sie nie rozkrecilo?? A antybiotyk to na co te gbs?? Wlansie a jak to wyglada jak wody odejda a ma sie gbs, trzeba szybko do spzitala po antybiotyk- ale ile mozna przy tych gbsach i antybiotykach bez skurczow lezeć i bez wod??
Ivi napewno kwestia czasu trzymamy kciuki :-D :-D :-D

Jopal WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!! łatwego i bezbolesnego porodu, slicznego i zdrowego dzidziusia- i by stalo sie to dzis :-D

nusia ale makabra z tym zebem :no: fakt przy takiej uldze wszystko blednie nawet koszty, ale mimowszystko licza sobie...:/

Perelandra wspaniale wiesci!! Prosimy napisz po jak tylko zobaczysz swojego małego zucha!!!

A ja tez od dwoch dni czuje sie inaczej... i nabieram przekonania, ze do terminu to juz napewno nie dotrwam :dry:

No i tyle pamietam..ehh mezo robi sniadanko a potem do pracy ucieka znowu dlugi i monotonny dzionek..

Angel mnie też się wydaję że do 20 tego będę już miała Dusię przy sobie ... :rolleyes2:

Kupiłam dziś podpaski poporodowe - zapomniałam już jakie są wielkie :szok::-D:-D

Dzien dobry:-)

ivi oczywiscie trzymam kciuki jak najmocniej:-)ales to sobie zaplanowala:-D

jopal sto lat sto lat:-D:-D
Zobacz załącznik 438690

A mi cos odbilo latam piore firanki sprzatam rzeczy Kubusia juz poukladalam i wezme sie zaraz za okno:-D:-D
A co se bede zalowac trzeba to wykorzysac jak mam przyplyw energii:-D

nusia i mi tak samo :-D

hahahaha te potpachy sa najgorsze naszczescie dlugo ich nieuzywaa ale znajac zycie przy pierwszej @ bede musiala je nosic tak jak bylo przy 1 porodzie moj okres przez jakies 4 miesiace byl masakryczny :( aa wiecie ze kasiurek dzisiaj wychodzi ;)

reklama
nusia no właśnie chyba się będę musiała przepakować :-D Bo mi się połowa rzeczy nie mieści ....

Tunia jak byś miała jeszcze przypływ energii to zapraszam do siebie na mycie okien - nakupię Ci nawet truskawek :-D

Bozienka ja mało tych podpasek używałam - bo leżałam 5 dni w szpitalu i wygodniej mi było z tą ligliną co dawali :tak: ale jedną paczkę wole mieć w razie czego ...

Fajnie że Kasiurek już wychodzi :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry