Dziewczyny dziekuje za zyczenia
Jaka ja jestem wypluta to szok. Głodna jak wilk a co zjem to dołem wyleci i tyle z mojego jedzenia dalej głodna aż mnie ssie. I dzisiaj to mnie tak wszystko boli, że ledwo chodze, ale typowych skurczy brak jedynie ciągły ból brzucha i krzyża. Ciekawe ile od tego oczyszczania organizmu może minąć do właściwego porodu. Nie mam typowej biegunki, goni mnie tylko jak zjem dosłownie jakby żarcie przeze mnie przelatywało.
Jaka ja jestem wypluta to szok. Głodna jak wilk a co zjem to dołem wyleci i tyle z mojego jedzenia dalej głodna aż mnie ssie. I dzisiaj to mnie tak wszystko boli, że ledwo chodze, ale typowych skurczy brak jedynie ciągły ból brzucha i krzyża. Ciekawe ile od tego oczyszczania organizmu może minąć do właściwego porodu. Nie mam typowej biegunki, goni mnie tylko jak zjem dosłownie jakby żarcie przeze mnie przelatywało.

Juz skoro nie ma szans wyprowadzic sie przed pojawieniem sie malego to poustawialam juz wszystko tak jak ma byc . Wszystkie peirdoly z polki i stojacych luzem na wierzchu powrzucalam do kartonow, 2 prania , zmiana poscieli, po schodach do tego prania latalam juz z 6 razy ;/ ( kolana mnie tak bola od dwoch dni). Teraz mi juz akumulatory wysiadaja powoli, zaraz prysznic i juz sie klade.. ALe powalczylam ostro
. Za długo nie zaglądałam.