reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
A ja nadal się zbieram do umycia podłóg (przy czym ograniczę się jedynie do pokoju, kuchni i łazienki) - tak se myślę, że do dwóch - trzech godzin powinnam się chyba zebrać :eek:
Bo energii dziś maławo - parę razy schody zaliczyłam i flak totalny. Nasmażyłam naleśników - głodna byłam jak wilk - zjadłam pięć i tak się obżarłam, że szok. Poruszanie się graniczy z cudem. I najchętniej to bym poszła spać (choć przespałam ponad 9 godzin).
Chyba ktoś mi dzisiaj podkradł całą energię - może Angel? ;-):-)

Oj vill nie zdziwiłabym się!
Nie wiem co we mnie wsąpiło :szok:
Ale juz mam tak dosc, ze teraz ledwo sie ruszam.. a jedzenie wstawilam i kraze góra dół co chwile, jeszcze 3 pranie sie robi ( poduszki i jaski) wiec jeszcze przynajmniej 3 razy bede pokonywac te schody, masakra juz przecholowałam :no:
Ale porzdeczek jest super ;-) I w sumien ajwiecej sie nameczylam w wannie golac sie na dole :crazy: Jakie talony powinny byc dla ciezarnych na depilacje bikini bo to masakra jest na czuja tak w tej pozycji juz ciezko, nogi jakos przesapalam a to to juz byla istna meczarnia.
Oj sie dzis na gimnastykowalam, juz nie moge. A jak cos mi przypadkiem spadnie na podloge to dostaje szalu , ze musze sie schylic po to :wściekła/y::-D:-D Spadajace rzeczy na podloge to tylko moj wrog czy juz kazda tak ma? :-D

ej no IVI napisz nam jakie prognozy co lekarze planuja??

bidusio a cieple kapiele i spacerki masAz sutkow seksiku ci nieproponuje bo nuby gdzie ;) kochana ruszy sie napewno ruszy ;) my sie tu wymodlimy za to ;) atan hmm uciebie tez sie ruszy ogadaj z amelka niech sie tez ruszy ;)

Witam ;] pisze z kompa a wiec z domku
wypuscii nas dzis obchod byl na odziale i lekarze ze ja isc moge ale dzidzia czeka na wyniki i w sumie pediatra przyszedl ze Igula zaliczyla spadek bilirubiny z 14 prawie 15 na 12 i morflogia ok,mocz ok crp (wskazuje stan zapalny) ujremny i mozemy isc do domku ;] i jestesmy !!! ogolnie ciesze sie szwy mnie bola jak cholera za dlugie wasy zostawili ale w sumie do po niedaleko i sie uwolnie od teg bolu bo co podpaske rusze to bol masakryczny!!!

no to ide czytac co u was ale dlugo nie posiedze bo glowa boli ,mloda zaraz na cycowanie wstanie i poje ja armic i chyba spac !!!! pozatym troche sie poruszalam tzn wypakowalam i umnieram z premeczenia no ale po 4 mirsiaca nie ruzania sie...... teraz to chyba szybko do formy wroce ;]

reklama
Oj sie dzis na gimnastykowalam, juz nie moge. A jak cos mi przypadkiem spadnie na podloge to dostaje szalu , ze musze sie schylic po to :wściekła/y::-D:-D Spadajace rzeczy na podloge to tylko moj wrog czy juz kazda tak ma? :-D

Ja mam ostatnio identycznie. I jak na złość podejrzanie dużo rzeczy z rąk mi leci, by nie rzec, że wszystko :eek::sorry:

ivi chyba nie myślisz nas tak trzymać w niepewności przez kolejne trzy doby :confused::shocked2::laugh2:

KAsiurek witaj w domku gdzie w koncu najlepiej ;-) I odpoczywaj, ile możesz. Ale faaajnie - już z malutką u boku...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry