hej dziewczyny,
ja juz teraz co wchodze na forum to się zastanawiam, która juz po, ale widzę, że póki co żadnych nowych maluszków nie ma.
ajako powodzenia zyczę. czekamy na nowego maluszka na świecie

inamorate w sumie zacząć rodzić u swojego lekarz no to taka nie najgorsza opcja chyba nie???? także wiesz może i to dobry sen proroczy by był.
_Lina z tym bólem podbrzusza to może u Ciebie po prostu tak to wygląda. Moja kumpela jak zaczynała rodzić to ona właśnie czuła bóle jakby bardziej jelit, skurczy jako takich na poczatku nie. ot taka ciekawostka. dlatego mówia, że to wszystko bardzo indywidualna sprawa. także jak Cię mocno weźmie to jedź na IP sprawdzić co tam się dzieje.
ja za to w sumie 3 dni prawie przeleżałam, wczoraj już się zwlokłam z wyrka bo stwierdziłam, że taka metodą to ja nigdy nie urodzę. fakt napitalało mnie ostro, parcie na szyjkę koszmar normalnie nie mogłam chodzić. dzis juz lepiej to znowu sobie troszke posprzatam, pogotuje itd., ale ja tam jakos się nie nastawiam na to, że musze już koniecznie urodzić. daję czas małej na okreslenie się

może nie ma ochoty jeszcze się pchac na świat w końcu w brzuszku jej dobrze, ciepło, jeść dają, przewijać nie trzeba

ivi &&&&&&&&&&&&&&
miłego poniedziałku Drogie Panie i za wszystkie wyczekujące &&&&&&&&&&&