reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ivi ktos ostatnio o ty baloniku pisał - ponoć super sprawa - bezboleśnie rozwarcie ponoc do 4 cm robi :tak: z tego co widze, to super Ciebie na to wywoływanie przygotowują - więc spokojnie, szybo pójdzie :tak:

Lina tak własnie w okolicahc 4 kg myslę, że będzie - z jednej strony "dobrze", że aniemię mam,bo ponoc maluszki są odrobinę mniejsze przez to ;-) usg mieć nie będę, bo sonda brzuszna w ośrodku zepsuta... chyba, że wysle mnie na ktg, to podjade do niego prywatnie (w gabinecie ma tez ktg) i przy okazji zerkniemy co u malucha ;-) ale parcia na to usg nie mam, bo bardziej mnie ciekawi jak maluch naprawde wygląda ;-)

co do malucha - smigam poleżec, bo dzis coś niemrawo się rusza, a ja do 10 ruchów mam liczyć

reklama
dzień dobry :-)

Ivi, Ajako trzymam kciuki, na pewno dzieciątka będą dzisiaj już z Wami.

Moja siostra cioteczna miała założony balonik, ale noc przed wywoływaniem i zrobił jej rozwarcie na 4 cm, a później dali jej oxy i od razu znieczulenie, mówi że bólu miała tyle co na partych.

Dziewczynki, Wy macie jakieś dolegliwości przedporodowe, a to coś boli, coś się napina, napiera, kuje itd., a mnie nic- totalnie nic. Ani jednego skurczu, żadnych bóli... nic. Więc jeżeli nie będą mi wywoływać to ja chyba w maju urodzę:-)

Nefi o oksy to się nasłuchałam i jeśli będzie tylko taka możliwość będę chciała tego uniknąć... wręcz wstępnie krzyczę, że nie wyrażam zgody na podanie - wolę cesarkę niż oksy.

Ivi z tymi 4 cm to fakt - potrafi się nawet takie rozwarcie zrobić a dziewczyny też skurczy zaczynały dostawać - także czekamy na rozwój akcji :-):-):-)

mata czy ja wiem czy takie mniejsze ja mialam duuuuza aneme a mala jak sie urodzila wcale taka niska wage niemiala i tak lekarz mowil ze ponad 4 kg by miala do terminu ;)
eghh 2 dni emu synek skoczyl mi n plcy ;( bylam zgieta i od tego czasu tak mnie boli brzuch ze masakra :( doslowne jak bym miala skurcze porodowe :( dzisiaj ide o lekarza niech zobaczy czy czegos mi tam nieuszkodzil bo doslownie jak skoczyl to asz czulam jak mi sie cos odbila w srodku brzuszka masakra doslownie boje sie ze zas cos wyjdzie nie tak :(
KIASIURKA oby dzisiaj urodzila hehe bo do maja to ty zwariujesz ;) trzymam mocno mocno kciuki &&&&&& daj nam znac jak tylko bedziesz cos wiedziec

Ostatnia edycja:
Kasiulka też mi się tak wydaje - nas tu boli, goni a Ciebie jak weźmie to porządnie :-D
Moje Drogie Kobietki - znikam, coś pogotuje , ogarnę się a potem wózek wybrać jedziemy i zakupy do torby uzupełnić :-D może potem kino co by się odstresować ;-);-);-)

Odezwę się wieczorkiem :-):-):-)

_Lina albo wiesz bilety do kina dożywotnio za darmo :-D:-D:-D. Tak serio to ja mam już stres gdzies tak chodzic bo sie boję, że mi wody odejda. :-D:-D Ostatnio z M jak poszliśmy na festiwal pizzy to tak troszke sie stresowałam co by było gdyby :baffled::-D

reklama
nefi prawdziwy wykręt to był z mojego psa, który najbardziej lubił czerwone owoce: truskawki, maliny, porzeczki, nawet wiśnie karłowe - nic nie mozna było mieć w ogródku, bo wszystko obżerał :-D

Kasiulka nie na darmo się mówi, że każda ciąża inna - może Cię wziąć w jednej chwili, że nawet się nie spodziejesz - szybki start, szybki koniec ;-)

Lina udanych zakupów 4 kółek i miłego seansiku - na co idziecie?

ivi Twoja mała będzie chyba najdłużej wyczekaną kruszynką na forum (obok Atanowej Amelki) ;-) Oby poszło samo i to jak najszybciej :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry