reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Cześć Wam.
Widzę, że ciągle czekamy. Mam nadzieję, że ivi dzielnie sobie radzi i lada moment oznajmi nam dobre nowiny, że już po wszystkim.

monika my normalnie jak ofiary przemocy zwierzęcej ;-) Też mi się coś wydaje, że piesek wyczuwa pismo nosem i zazdrość w niego wstępuje.
A u mnie rano dziadek wpuścił do domku Kleksa (najmniejszy i myślałam, że najgrzeczniejszy), a ten czort mi opracował tulipany, które dostałam od M na walentynki :baffled:

Angel jak po nocce ;-) Chyba nie na porodówce? Po takich luksusach szkoda pchać się na szpitalne łóżko (chyba że w UK mają wygodniejsze łóżka niż u nas):-)

U mnie dziś kompletny brak inwencji twórczo-zapałowej. Trzeba się uporać z pościelą - tak na raty przez cały tydzien zapewne i naszykować powoli łóżeczko, tak sobie myślę. Poza tym może w końcu poczytam książkę (znim zaczną mnie z biblioteki ścigać).

Miłego dzionka. Kciuki za wszystkie wybierające się do nas dzisiaj marcowiątka (lutowe). Będę zerkać.

reklama
ach a mój pies tylko marudzi (i budzi za wczesnie bo mu kurde smutno).... tulipanów mi nie zjadł, ale dlatego, że on jest koneser zapachów i sobie je niucha co jakis czas. normalnie mój pies to jest totalny wykret.

Ostatnia edycja:
hej ivi, jejku ależ tam masz sprzet kosmiczny w tym szpitalu. ja nawet nie wiem o czym Ty piszesz. ale czekają u Ciebie z oksy to dobrze, chcą Ci dać szansę żeby samo poszło. dobra opieka nad Toba i maluszkiem czuwa, a to najważniejsze.

Ivi ile czasu będą Cię trzymać z tym balonikiem???????? Ze mną dziewczyny co były na sali trzymali po 24 godziny :sorry:
ja piernicze ale Cię męczą... trzymaj się Kobietko....

Wiesz, ja nie wiem jak to dokładnie wyjaśnić -ja tego nie miałam i dziewczynom pod koszulę nie zaglądałam, ale z tego co pamiętam (jak mówiły) to tak jakby ciężarek mocowany do szyjki , żeby ona się skracała i zaczynało się robić rozwarcie...

boziuuu ivi bidulko moja kochana wymecza cie tam a kiedy oxy ci dadza ?? co wogule twoj lekarz mowi ?? wspolczuje i zaciskam jeszcze mocniej kciuki &&&&&&&&&
atan czyzby naszeee KRAAAAAA KRAAAAAA KRAAAAA podzialalo ?? angel hihihi z luksusów sie obudzic niechce ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry