reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hejo kobietki:-)

Tradycyjnie ivi trzymam mocno kciuki za ajako rowniez.
A mi sie nic nie chce dzisiaj ot taka nowosc no nie:-D

Lina wybierzcie sliczny wozeczek:-)
Dziewczyny z tymi wodami to i ja mam schizy za kazdym razem jak tylko z domu wychodze to sie zastanawiam czy dzisiaj mi nie odejda, akurat jak np bede stala w kolejce w sklepie:-D:-D:-D:-D:-D
inamorate trzymam kciuki za wizyte:-)

reklama
A u nas ewakuacja szpitala:/ ktos zadzwonil ze bomba:// czicie jakim trzeba byc kretynem zeby zrobic cos tak idiotycznego?????

Na razie mamy byc przygotowani. Wypisuja wszystkich ktorzy bezpiecznie moga pojechac do domu. Mnie nie moga wypisac, bo jestem przygotowywana do porodu... Byle teraz malutka rodzic sie nie chciala!!
wcale nie jest nam smiesznie, policja, psy...

Dzien dobry po raz drugi....

ale sobie pospalam ....... Mój mnie obudził telefonem i sie pyta" jak moja trucicielka" i sie smieje:-D
Co ja mam z tym moim mezem. wazne ze sie dobrze juz czuje:-)

Lina- to udanego pobytu w sklepie z wózkami. Potem obejrzyj spokojnie film w kinie, a następnie mozesz rodzic:-)

Kasiulka- mi sie też wydaje, ze u Ciebie pojdzie szybko i bezboleśnie:-)

inamorate- az jestem ciekwa czy doktorek cie wysle do spa

Angel-
to apewne jeszcze husuje w tym łózku.:-)

ivi- matko boska, co za idiota... i co teraz? Zabieraja cie do innego szpiatla?

Balonik to inna nazwa na cewnik ma za zadanie rozrzezyc szyjke. Zwykle zaklada sie go na 24h i innej opcji nie slyszalam. Zalozenie i noszenie nic nie boli ( tylko kabel wystaje miedzy nogami:(). Mialam go zakladanego i rozwarcie sie zwiekszylo tylko na 1cm po 24h dali mi zel na 24h i po tym zelu to byly ostre skurcze i rozwarcie zrobilo sie na 2cm i moglam isc trzeciego dnia na porodowke na oxy na kolejne 16h:( ogolnie niektore dziewczyny juz po baloniki maja skurcze i rozwarcie ba 2-3cm dzieki czemu nie musza miec zelu tylko odrazu porodowka wiec mam nadzieje ze jutro ivi wyjma cewnik i skoczy na oxy- chociaz nie kapuja jak moga ja tak dlugo bez wod trzymac. No ale ivi twierdzi ze kontroluja i jest ok i wody sie uzupelniaja - ale akurat o uzupelniajacych wodach pierwszy raz slysze! Nie wiedzialam o tym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry