reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Z wiesci od ajako: cc ordynator przelozyl jej na srode..

Maria: wody sie produkuja caly czas ale juz nie w tej ilosci co byly... Ja mam pekniecie gdzies z boju wiec tez wszystko nie wylecialo jeszcze(na szczescie dla malej)

Wiecie...my jak my. Ale tu jest caly oddzial wczesniakow do cholery!! Jak mozna narazac je na cos takiego??

Ivi
a jest ta bomba czy to była tylko ściema?
mowia cos na oddziale?

chyba ściema bo by Was juz ewakuowali i te wcześniaki tez

Pere witaj
jak sobie Marcinek daje rade? w domku oboje jestescie?

Ostatnia edycja:
oj ivi co za informacja, mam nadzieje ze jeszcze zacisniesz nogi i mala przyjdzie jak juz sie sytuacja unormoje, a my jedziemy do szpitala mam nadzieje ze do zobaczenia wieczorem

o kurcze Ivi no to masz przygody, wytrwałości w tym wszystkim, dużo siły

a ja właśnie byłam u dentysty, na kontroli, ale na szczęście nic się nie dzieje. na dworze zrobiło się ładnie słonecznie, takie przedwiośnie.

Ivi co za palant :wściekła/y: mam nadzieje, że szybko go namierzą - bomby raczej nie ma, a taki durny żart naraża życie wielu osób o tych biednych maluszkach nie wspominając - bo bomba jest czy nie ma - procedury zawsze takie same i nie można takiej informacji lekceważyć...

a ztymi wodami to już chyba rozumiem - co innego jakby wszystkie poszły i naprawde niewiele zostało,a le tak jak piszesz, to mała tam jeszcze ma się w czym chlupać ;-) no i chyba dlatego też masz ten antybiotyk, żeby infekcja sie nie wdała...

Maria niestety nie na każdego rózne rzeczy działają... dlatego jednej balonik pomoże, a druga pół skurczu nie dostanie po 2 kroplówkach z oxy ;-)

a ja dzis jakaś śpiąca jestem... dobrze, że Dobrusia grzeczna, zaraz zabieram sie za ryż zapiekany z jabłkami na obiad, to trochę moż esie odmulę... no i koniecznie ciąg dalszy prasowania...

ivi biedaku ty to masz przygdy, a swoja drog jaki polmozg musial zadzwonic zeby narazic tyle istot na niebezpieczenstwo....:angry: az krew sie gotuje
trzymajcie sie tam

reklama
ivi :szok::szok: mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Matko, jakim idiotą trzeba być, by robić coś takiego :szok::szok::szok: No masakra po prostu. Trzymajcie się dziewczyny.

Ewstra trzymam kciuki, żebyś wieczorem była z nami

A ja normalnie przyrosłam do krzesła i jak na razie NIIIIC nie zrobiłam (no, poza wstawieniem pralki i zmywarki - przydałoby się je opróżnić :confused2:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry